ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Χασίς αξίας 50 εκ. ευρώ σε μαιζονέτες

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Η σπείρα που καλλιεργούσε υδροπονική κάνναβη και εξαρθρώθηκε την Πέμπτη από την ΕΛ.ΑΣ, ήταν μεθοδική και όλα τα μέλη της είχαν ακριβώς προσδιορισμένους ρόλους.

Έξι άτομα, μέλη σπείρας που καλλιεργούσε και διακινούσε υδροπονική κάνναβη, γνωστή στην «αγορά» με την επωνυμία Skunk, συνελήφθησαν από την αστυνομία κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης. Πρόκειται για πέντε Βιετναμέζους κι έναν έλληνα.

Η αστυνομία εντόπισε τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε η σπείρα σε τρεις μεζονέτες σε Πεντέλη, Πικέρμι και Λαγονήσι. Με μετριοπαθείς υπολογισμούς, τα κέρδη της σπείρας από τις φυτείες θα ανέρχονταν σε 50 εκατ. ευρώ, με δεδομένο ότι η τιμή του κιλού της υδροπονικής κάνναβης κυμαίνεται από 5.000 έως 10.000 ευρώ, όπως είπε ο διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Παναγιώτης Στάθης, κατά τη διάρκεια της σχετικής παρουσίασης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σπείρα χρησιμοποιούσε προηγμένη τεχνολογία για την καλλιέργεια των φυτειών, ενώ το υψηλό ενοίκιο που πλήρωναν τα μέλη της για τις μεζονέτες, μάλλον δεν φαινόταν να την δυσκολεύει ιδιαίτερα…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2019 Premium S.A. All Rights Reserved.