ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Σε αυτές τις παραλίες υπάρχουν ράμπες για Άτομα με Αναπηρία

Tweet
Share
Tweet
Share

Τα άτομα με αναπηρία έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν μέτρα που θα εξασφαλίζουν την αυτονομία τους και την ισότιμη συμμετοχή τους στη ζωή. Αποτελεί επιταγή του Συντάγματος (άρθο 21), και είναι δείγμα πολιτισμού για μια κοινωνία να μεριμνά για τους πολίτες με προβλήματα.

Στις παραλίες που ακολουθούν υπάρχει το σύστημα SEATRAC, προϊόν έρευνας που διενεργήθηκε από το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ το έτος 2009. Το πρόγραμμα περιελάμβανε το σχεδιασμό και την κατασκευή μιας συσκευής που θα παρείχε την δυνατότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα να εισέρχονται στη θάλασσα χωρίς τη βοήθειας άλλου ατόμου.

Αττική: Γλυφάδα, Αγία Μαρίνα, Πόρτο Ράφτη, Ραφήνα, ΚΑΥΥ Αγίου Ανδρέα, Κατασκήνωση Αγίου Ανδρέα, Νέα Μάκρη, Ωρωπός, Αλεποχώρι. Στις παραλίες Βάρης, Γαλάζιας Ακτής, Αναβύσσου και Σπάτων, το σύστημα έχει απεγκατασταθεί.

Screen Shot 2017 07 14 at 13.07.58

Mπορείτε να δείτε αναλυτικά τον χάρτη με τις παραλίες που διαθέτουν το σύστημα εδώ και να ενημερώνεστε για την κατάσταση λειτουργίας των συστημάτων εδώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman