ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το PayPal τώρα και σε πιστωτική

Tweet
Share
Tweet
Share

Η ευρέως διαδεδομένη εταιρεία διαδικτυακών πληρωμών PayPal, στο πλαίσιο επέκτασης των δραστηριοτήτων της κι εκτός διαδικτύου, παρουσίασε την πιστωτική κάρτα που επιστρέφει στους πελάτες το 2% των αγορών τους σε χρήμα, χωρίς επισπρόσθετα ετήσια τέλη. Το ποσοστό αυτό της επιστροφής είναι ένα από τα μεγαλύτερα της αγοράς ενώ η επιστροφή θα εμφανίζεται στα ψηφιακά πορτοφόλια των χρηστών και θα μπορεί να δαπανηθεί άμεσα σε επιπλέον αγορές μέσω PayPal ή ακόμη και να μεταφερθεί σε τραπεζικό λογαριασμό.

Η κίνηση αυτή αποτελεί την προσπάθεια του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας, Dan Schulman, να επεκτείνει την PayPal σε ένα πολύπλευρο χρηματοοικονομικό εργαλείο καθημερινής χρήσης, ακόμα και σε καταστήματα εκτός διαδικτύου.

Μέχρι στιγμής ο Schulman έχει ολοκληρώσει 24 συμφωνίες με εταιρείες τεχνολογίας και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων των Apple Inc., Visa Inc. και JPMorgan Chase & Co.

Στόχος του Schulman είναι να γίνει η PayPal ακόμα πιο απαραίτητο εργαλείο στην καθημερινότητα των 210 εκατομμυρίων πελατών της.

«Όχι μόνο τη χρησιμοποιούν για να ψωνίζουν σε καταστήματα εκτός διαδικτύου, αλλά και ψωνίζουν περισσότερο στην PayPal με αυτή την κάρτα» σημειώνει ο Darrell Esch, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας με έδρα την Καλιφόρνια. Κάποιοι πελάτες άρχισαν να ελέγχουν το υπόλοιπο στα ψηφιακά πορτοφόλια τους συχνότερα, κάνοντας επιπλέον αγορές διαδικτυακά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δωδεκάμηνο μέχρι το τέλος Ιουνίου, πριν το πλήρες λανσάρισμα της κάρτας, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας οι συναλλαγές ανά λογαριασμό PayPal είχαν αυξηθεί κατά 10 %.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman