ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Bill Gates και η αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου

Tweet
Share
Tweet
Share

Το νέο του εγχείρημα του Bill Gates ονομάζεται Gatesway και έχει στόχο την αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου. 

Στη ανάπτυξη και την κωδικοποίησή της νέας επιχείρησης του χρηματοπιστωτικού τομέα, ο Gates έχει επενδύσει πάνω από 2 δισεκατομμύρια δολάρια τα τελευταία 2 χρόνια.

Τι είναι  το Gatesway;

Το Gatesway είναι μια χρηματοοικονομική τεχνολογία που αποσκοπεί στην αναδιανομή του παγκόσμιου πλούτου. Βασικά αυτό που επιδιώκει να κάνει είναι να πάρει από το 0.1% του παγκόσμιου πληθυσμού και να το δώσει στο υπόλοιπο 99.9%.

Ο Gates θεωρεί ότι η διανομή του πλούτου στη σύγχρονη εποχή είναι άδικη καθώς το 0.1% του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το 90% του παγκόσμιου πλούτου και παρ’ όλο που είναι αναπόφευκτο να μην υπάρχουν πλέον φτωχοί και πλούσιοι το Gatesway επιδιώκει να το αλλάξει αυτό.

Πως θα γίνει αυτό;

Το 0,1% του πληθυσμού με τον μεγαλύτερο πλούτο θα κρατήσει τον επενδυμένο σε μετοχές πλούτο του, και οι χρηματιστές της Wall Street θα συνεχίσουν να εμπορεύονται αυτά τα αποθέματα. Η ιδέα του Gates αποσκοπεί στο να κερδίσει τους χρηματιστές της Wall Street στο ίδιο τους το παιχνίδι. Όπως ακριβώς συμβαίνει και σε ένα παιχνίδι πόκερ, όπου ένας νέος παίκτης μπαίνει στο τραπέζι του υψηλού ρίσκου και αρχίζει να κερδίζει.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να υπάρξουν καλύτερες προβλέψεις κίνησης των δεικτών από αυτές που μπορεί να προβλέψει η Wall Street. Αυτό μπορεί να γίνει με τη βοήθεια της τεχνολογίας του cloud computing. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο ο Gates μεταπηδά σε αυτή την τεχνολογία μόλις την άκουσε. Πρόκειται για μια εξαιρετικά επαναστατική καινοτομία.

Το Gatesway είναι ανοιχτό προς το κοινό.

Το Gatesway δέχεται τα πρώτα 1.000 μέλη και μέχρι στιγμής υπάρχουν 937 κενές θέσεις.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman