ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Επενδύστε στον Τουρισμό

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Μετά από την επιτυχημένη υλοποίηση της πρώτης σειράς του νέου Executive Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων με αφετηρία την Κέρκυρα, η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ανακοινώνει ότι με βάση τη ζήτηση και την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής, οι επόμενες πόλεις που θα υλοποιηθεί το Πρόγραμμα είναι η Αθήνα με ημερομηνία έναρξης τις 19 Οκτωβρίου 2018 και το Ηράκλειο της Κρήτης με ημερομηνία έναρξης τις 2 Νοεμβρίου 2018.  

Για 56 χρόνια, η ΕΕΔΕ καλύπτει τις τελευταίες τάσεις της αγοράς σε θέματα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης ανταποκρινόμενη στις πραγματικές ανάγκες των Στελεχών Επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό σχεδίασε, οργάνωσε και προσφέρει στους Επαγγελματίες και τα Στελέχη του Τουρισμού τη δυνατότητα παρακολούθησης ενός μοναδικού Προγράμματος στην αγορά, το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων (Executive Program in Tourism and Hospitality Management).

Το Πρόγραμμα στοχεύει στην ανάδειξη των ηγετών στο χώρο του Τουρισμού και στην δημιουργία της επόμενης γενιάς στελεχών Τουρισμού υψηλού επιστημονικού και επαγγελματικού επιπέδου.

Είναι ιδανικό για πολυάσχολα στελέχη και επαγγελματίες του Τουρισμού και της Φιλοξενίας, μιας και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να ζουν και να εργάζονται στον τόπο διαμονής τους και παράλληλα να ολοκληρώσουν ένα Μεταπτυχιακό, πλήρως προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερα απαιτητικές ανάγκες τους.

Οι εισηγητές του Προγράμματος συνδυάζουν πλούσια εκπαιδευτική διαδρομή και εξειδίκευση στον Τουρισμό με επιτυχημένη επαγγελματική εμπειρία σε Τουριστικές επιχειρήσεις, καθιστώντας το Πρόγραμμα μοναδικό στην παροχή εξειδικευμένων και σύγχρονων γνώσεων σε στελέχη του Τουρισμού στην περιοχή δράσης τους.

Το Πρόγραμμα είναι δομημένο σε τρεις κύκλους που περιλαμβάνουν συνολικά δεκατέσσερις (14) ενότητες, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί να καλύψουν το σύνολο των εξειδικευμένων αναγκών κατάρτισης και ανάπτυξης του σύγχρονου στελέχους των Τουριστικών και Ξενοδοχειακών Μονάδων.

Η συνολική διάρκεια του Προγράμματος ανέρχεται σε 13 μήνες (336 ώρες) και υλοποιείται δύο φορές τον μήνα (Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί). Δεν πραγματοποιούνται μαθήματα κατά την περίοδο αιχμής (high season).

Το κόστος του Προγράμματος μπορεί να καλυφθεί με το 0,24% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Για πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε στην ΕΕΔΕ, Τηλ: 2610 318573,  2610 336352, Fax: 2610 361 517, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. website: www.eede.gr 

Πληροφορίες προγράμματος: http://www.eede.gr/programs/metaptuxiako-programma-sth-dioikhsh-touristikwn-epixeirhsewn

Σελίδα στο Facebook: https://www.facebook.com/executive.tourism.eede/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.