ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο εφιάλτης της ύπαρξης πολλαπλών οργασμών την ημέρα για τις γυναίκες

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Για αιώνες ο γυναικείος οργασμός ήταν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ανθρωπότητας. Παρά το γεγονός ότι κάθε μέρα οι επιστήμονες και οι ειδικοί ανακαλύπτουν περισσότερα πράγματα για την τελική έκφραση της σεξουαλικότητας, δεν είναι μυστικό ότι ακόμα δεν γνωρίζουμε πολλά γι 'αυτό. Φαντάζεστε ότι έχετε εκατό οργασμούς την ημέρα; Σίγουρα πολλοί θα πίστευαν ότι είναι ένα όνειρο. Ωστόσο, για όσες γυναίκες το βιώνουν, είναι ένας από τους χειρότερους εφιάλτες που μπορεί να έχει κάποιος. Ενώ οι οργασμοί θεωρούνταν πάντα ο πιο επιθυμητός στόχος της σεξουαλικής πράξης και κάτι που πρέπει να στοχεύουν, βιώνοντας τους, συχνά δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο ακούγεται.

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, το όνομα αυτής της εφιαλτικής κατάστασης είναι η διαρκής διαταραχή διέγερσης γεννητικών οργάνων (PGAD). Το PGAD επηρεάζει τις γυναίκες μέσω συχνών και πολλαπλών οργασμικών αισθήσεων. Ακούγεται καλά, σωστά; Βασικά, όχι ακριβώς. Οι γυναίκες με αυτή τη διαταραχή υπομένουν σταθερό πυελικό πόνο και συμφόρηση που κάνει τη ζωή τους δύσκολη να αντιμετωπιστεί.

persistent genital arousal disorder 2

Αλλά ποια είναι η επιστήμη πίσω από έναν οργασμό; Ενώ οι γυναίκες  βιώνουν διέγερση, ένα τεράστιο ποσό αίματος ταξιδεύει στη περιοχή της πυέλου για να γεμίσει τα αγγεία των οργάνων που εμπλέκονται στη σεξουαλική δραστηριότητα. Καθώς η πράξη συνεχίζεται, ο κόλπος λιπαίνεται και οι μύες αρχίζουν να συστέλλονται για να διεγείρουν την κλειτορίδα και άλλα άκρα των νεύρων. Όταν φθάσουν στην κορύφωση, όλη αυτή η ροή και η συγκέντρωση υγρών απελευθερώνεται σε μια στιγμή. Τώρα, ένα από τα κύρια προβλήματα του PGAD είναι ότι οι γυναίκες παίρνουν όλη αυτή τη συγκέντρωση υγρών, αλλά δεν καταφέρνουν να το απελευθερώσουν.

persistent genital arousal disorder 3

Ενώ πολλοί έχουν συσχετίσει αυτή την κατάσταση με την νυμφομανία, δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά ευχάριστο γι 'αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι οργασμοί δεν ενεργοποιούνται από τη σεξουαλική κίνηση ή την διέγερση, αλλά από οποιαδήποτε κίνηση και αίσθηση στην περιοχή της πυέλου. Με άλλα λόγια, η κίνηση ενός αυτοκινήτου, ενός κινητού τηλεφώνου που δονείται κοντά στην περιοχή αυτή δηλώνει, απλά φορώντας ψηλά τακούνια μπορεί να προκαλέσει έναν οργασμό. Απλά έχοντας τη λεκάνη σε διαφορετική θέση μπορεί να το φέρει επάνω. Όπως μπορείτε να δείτε, ο λόγος πίσω από τους εκατό «οργασμούς» την ημέρα είναι ότι ακόμη και η παραμικρή κίνηση τους προκαλεί.

persistent genital arousal disorder 4

Παρόλο που αυτή η διαταραχή έχει μελετηθεί, σύμφωνα με τον Δρ. David Goldmeier (Ειδικός στη Σεξουαλική Ιατρική στο Νοσοκομείο St Mary's στο Λονδίνο), ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες αναπτύσσουν αυτή την πάθηση είναι ακόμα άγνωστος. Δεν είναι κάτι με το οποίο γεννηθήκαν αλλά κάτι που εμφανίζεται ξαφνικά. Όπως δηλώνει ο Goldmeier, μπορεί να παραχθεί με συμπίεση του νευρικού νεύρου, εκείνου που είναι υπεύθυνο για την άρδευση της περιοχής των γεννητικών οργάνων. Επιπλέον, προτείνει επίσης ότι θα μπορούσε να προκληθεί και από προηγούμενα διανοητικά ζητήματα όπως η κατάθλιψη και το άγχος. Έτσι, ενώ η υποκείμενη αιτία αυτής της διαταραχής είναι άγνωστη, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι το PGAD δεν έχει καμία θεραπεία.

persistent genital arousal disorder 5

Φυσικά, υπάρχουν πολλά επίπεδα PGAD και συμπτώματα. Όλα εξαρτώνται από τη γυναίκα και τη φυσιολογία της. Αλλά υπάρχει κάτι που όλοι μοιράζονται, ο πόνος. Όπως ισχυρίζονται ορισμένες γυναίκες που υποφέρουν από αυτή τη διαταραχή, μια ώθηση για να σταματήσει ο πόνος είναι να αυνανιστεί και να προσπαθήσει να απελευθερώσει αυτή τη συμπίεση στην περιοχή της πυέλου. Ωστόσο, αυτή η ενστικτώδης λύση δεν απαλλάσσει τον πόνο, αλλά το κάνει μόνο χειρότερο.

.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.