ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η απίστευτη δικαιολογία μιας φοιτήτριας στον καθηγητή της

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια 19χρονη φοιτήτρια του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Οχάιο, ζήτησε την επιείκεια του καθηγητή της επειδή καθυστέρησε να παραδώσει την εργασία της. Για ποιο λόγο; Μόλις είχε χωρίσει... 

Η νεαρή Ρέιτσελ Χάριμαν βίωσε την πρώτη της μεγάλη ερωτική απογοήτευση κάποιες ώρες πριν από την παράδοση εργασίας για το μάθημα της Ιστορίας, κάτι που επηρέασε την απόδοσή της στο διάβασμα, όπως εξήγησε με επιστολή της προς τον καθηγητή της.

RACHEL HARRIMAN
 

Όπως ανέφερε η 19χρονη, σε e-mail με αποδέκτη τον καθηγητή της, το αγόρι της, εντελώς απρόσμενα, της ζήτησε να χωρίσουν μία ημέρα πριν από την παράδοση της εργασίας, ενώ πρόσθεσε με χιούμορ πως «αυτό δεν πρόκειται να συμβεί ξανά, καθώς πλέον δεν βρίσκομαι σε σχέση, συνεπώς δεν έχω κανέναν να με χωρίσει την επόμενη Κυριακή».

Από την πλευρά του, ο καθηγητής απάντησε στωικά πως αυτά στη ζωή συμβαίνουν, καθώς και ότι ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία να ταξιδέψει στην Ευρώπη.

RACHEL HARRIMAN
 

Η 19χρονη αποφάσισε να δημοσιεύσει την επιστολή της, κατορθώνοντας να κατακτήσει το Διαδίκτυο, σύμφωνα με τον ιστότοπο BuzzFee

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman