ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συμβουλές για το σεξ από το 1861

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένα βικτωριανό σεξουαλικό εγχειρίδιο του οποίου ο μακροσκελέστατος τίτλος είναι «Το Βιβλίο της Φύσης: Περιέχοντας Πληροφορίες για τους Νέους Ανθρώπους που Σκέφτονται να Παντρευτούν, Πάνω στην Φιλοσοφία της Τεκνοποίησης και της Συνουσίας, Δείχνοντας πώς να Αποτρέψετε τη Σύλληψη και να Αποφύγετε την Τεκνοποίηση. Επίσης, Κανόνες για την Διαχείριση Κατά τη Διάρκεια της Κύησης και της Γέννησης».

To έργο χρονολογείται από το 1861 ενώ συγγραφέας του είναι ο δρ. James Ashton, λέκτορας πάνω στην σεξουαλική φυσιολογία. Στο βιβλίο αυτό διαβάζει κανείς τα εξής τραγελαφικά:

egx

Για τη σωστή ώρα να κάνεις σεξ

Η ορθή ώρα για την σεξουαλική ευχαρίστηση πρέπει να αντιμετωπίζεται με σοβαρότητα, καθώς αν αδιαφορήσετε για αυτήν τη διάσταση μπορεί να προσβληθείτε από δυσπεψία, βαρυστομαχιά και άλλες ασθένειες του στομάχου. Άτομα που έχουν προδιάθεση για τέτοιες ασθένειες δεν πρέπει ποτέ να επιδίδονται στην σεξουαλική πράξη ακριβώς πριν φάνε, και όχι πολύ νωρίς αφότου έλαβαν ένα πλήρες γεύμα. Η αλλόκοτη επενέργεια του σεξ στο στομάχι έχει υπολογιστεί ότι εξασθενεί την χώνεψη, ειδικά για τους άρρενες, και αρκετές φορές ένας μίζερος δυσπεπτικός μπορεί να ανιχνεύσει την πηγή της δυστυχίας του στην σεξουαλική πράξη. 2 με 3 ώρες πριν ή μετά την λήψη ενός πλήρους γεύματος, είναι η ορθή ώρα για αυτήν τη δουλειά.

Για το πλήθος των αφροδισιακών στον μεγάλο μας κόσμο

Οι συγκεκριμένες τροφές που έχει υπολογιστεί ότι διεγείρουν τα σεξουαλικά όργανα είναι τα ψάρια, τα θαλασσινά κάθε είδους και οι χελώνες, καθώς όλα τους περιέχουν φώσφορο. Μεταξύ των λαχανικών μπορούμε να αναφέρουμε το σέλινο, το παστινάκι, τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, τα σπαράγγια, τις ντομάτες, τα φασόλια Λίμα, και τα μανιτάρια τρούφες. Διεγερτικά είναι επίσης η μέντα, το φασκόμηλο, το φλισκούνι, το θυμάρι, και τα μπαχαρικά όλων των ειδών, ειδικά το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Η Αίθυια πάπια, αν καταναλωθεί τη σωστή εποχή, έχει εξαιρετικές διεγερτικές ιδιότητες, και το ίδιο ισχύει με την πουτίγκα, το σάγου (αλεύρι από φοίνικα), την ταπιόκα και το αραρούτι (από το φυτό μαραντία). Από τα ποτά προτιμήστε καστανές και δυνατές μπύρες, κρασί ή καφέ. Τα οινοπνευματώδη είναι πολύ διεγερτικά και προκαλούν μία αντίδραση.

egx 2

Για το ρίσκο που σχετίζεται με τις διανοητικές ικανότητες των απογόνων σας

Η συνουσία, ή η σεξουαλική ένωση, μπορεί να συγκριθεί με ένα είδος επιληψίας ή με ένα ηλεκτρικό σοκ. Αγκαλιάζει εξ’ολοκλήρου τον νου και το σώμα -ούτε την ακούμε ούτε την βλέπουμε αλλά η ψυχή απορροφάται εντελώς από την πράξη. Όταν ένας άνδρας εκτελεί αυτήν την πράξη, εάν οι σκέψεις του περιπλανιούνται, το σπέρμα του θα είναι αδύναμο, και αν η γυναίκα του μείνει έγκυος ο απόγονός του θα είναι κατώτερος από αυτόν. Αυτό το γεγονός παρατηρείται στους γόνους μεγάλων ιδιοφυών, που πιστεύεται ότι σκεφτόντουσαν άλλα πράγματα όταν συλλάμβαναν το παιδί τους, με αποτέλεσμα συχνά οι απόγονοί τους να υπολείπονται σε διανοητική ικανότητα από τους ίδιους. Για την περαιτέρω τεκμηρίωση αυτής της θεωρίας, μπορούμε να αναφέρουμε ότι η ιστορία μας πληροφορεί πως κάποιοι από τους μεγαλύτερους άνδρες που είδε ποτέ ο κόσμος ήταν μπάσταρδα – παιδιά που προέκυψαν από σεξουαλικό σφρίγος, καθώς οι γονείς τους ήταν απορροφημένοι από μία και μοναδική ιδέα, αυτήν της σεξουαλικής συνεύρεσης τους.

gx 3

Το Βιβλίο της Φύσης βρίθει πολλών ανακριβειών και φυσικά αντανακλά κάποιες από τις πεποιθήσεις της εποχής. Για παράδειγμα, όσον αφορά την πορνεία, αναφέρει ότι «Οι εκδιδόμενες γυναίκες ποτέ δεν απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους επαφή με αγνώστους -είναι απλώς παθητικά όργανα- ενώ ο αρσενικός το μόνο που κάνει είναι να ανακουφίζεται από την περίσσεια του Σπέρματός του». Μία ακόμη τραγική λεπτομέρεια είναι το εξώφυλλό του, που δείχνει μία γυμνή γυναίκα, αλλά συνοδεύεται από τον υπότιτλο «Θηλυκή Μορφή που δεν είναι Έγκυος.»

πηγη φωτο hitandrun.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman