ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το όνειρο ενός γελοίου

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένας άνθρωπος προετοιμάζεται για να βάλει τέλος στη δίχως νόημα ζωή του. Όμως, λίγο πριν το μοιραίο, την τελευταία νύχτα θα δει ένα όνειρο που γίνεται αιτία να αλλάξει η ζωή του για πάντα. Από το όνειρο και μετά, θα παλέψει για έναν κόσμο διαφορετικό. Έναν κόσμο τόσο απίστευτα όμορφο και αληθινό, που μόνο ένας "γελοίος" άνθρωπος θα μπορούσε ποτέ έστω και να πιστέψει ότι μπορεί να υπάρξει!

Γραμμένο το 1877, «Το όνειρο ενός γελοίου» αποτελεί ένα αριστούργημα γραφής και πλοκής του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, που οδηγεί τον θεατή βήμα βήμα από έναν κόσμο εχθρικό για τον άνθρωπο, κενό από αξίες και ιδανικά, έναν κόσμο που βρίσκεται στο ζενίθ της αυτοκαταστροφικής του μανίας, στην άλλη πλευρά – εκεί όπου η ζωή είναι γεμάτη, η ευτυχία πηγάζει από την αγάπη που κρύβουμε μέσα μέσα μας και ο άνθρωπος μπορεί να επικοινωνεί, να νιώθει, να χαίρεται που υπάρχει και να ζει αληθινά.

Είμαστε στην πραγματικότητα, αποπαίδια της υποβιβασμένης ζωής μας. Άλλα θέλουμε κι άλλα κάνουμε, χαμένοι μέσα σε βολικές αυταπάτες και την τρυφερή υγρασία των ψευδαισθήσεων και του συμφέροντος. Ζέχνουν τα ρούχα μας ιδιοτέλεια. Όμως μήπως θα μπορούσε ένα όνειρο να αλλάξει τη ζωή μας;
 
Ο Θωμάς Κινδύνης επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στη σκηνή για να μας μεταφέρει ένα από τα σημαντικότερα έργα του Φ. Ντοστογιέφσκι. Ένα έργο που φέρνει μαζί του μιαν απάντηση για όλα τα αδιέξοδα του σημερινού κόσμου, για την αγάπη, το όνειρο και το μέλλον που εμείς μπορούμε ακόμα να διαμορφώσουμε για εμάς, για τους κοντινούς μας, για όσους αγαπάμε, για τη ζωή που είναι ωραία! Η παράσταση ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Άννας Σεβαστής Τζίμα, στο θέατρο "Μορφές Έκφρασης", από τις 25 Νοεμβρίου.
 
Συντελεστές
Μετάφραση: Ομάδα Μορφές Έκφρασης
Σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Διασκευή κειμένου: Θωμάς Κινδύνης
Μουσική: Κωνσταντίνος Ευαγγελίδης
 
Ερμηνεύει ο Θωμάς Κινδύνης
 
Video Trailer Credits:  
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Ρήγας | Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λάσκαρης | Ηχοληψία: Αντώνης Κουτελιάς
Photo Credits: 
Μυρτώ Αποστολίδου | Μακιγιάζ: Διονυσία Κωνσταντίνου
 
Παραστάσεις
Aπό 25 Νοεμβρίου κάθε Παρασκευή 21.00, Σάββατο 21.30 & Κυριακή 19.30
Εισιτήρια: 12€ Κανονικό | 10€ Προπώληση & Ομαδικά (6 άτομα και άνω)  
7€ Άνεργοι με κάρτα ΟΑΕΔ, Μέλη των Μορφών Έκφρασης
Διάρκεια: 70 λεπτά
 
Τηλέφωνα για εισιτήρια και πληροφορίες: 210 3464903, 210 3464002
 
***
 
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Άρης Ασπρούλης - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  /  69.34.58.16.24.
Διεύθυνση: Αλκμήνης 13, Κ. Πετράλωνα 

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Πρόσβαση

Μετρό: Στάση Κεραμεικός

Ηλεκτρικός: Στάση Πετράλωνα

Λεωφορεία: 035, 049, 815 , 914, 838, 811, B18, Γ18

Τρόλει : 21

 
 
 
 
 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman