ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τι είναι το "σφηνάκι της σωτηρίας";

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένα μπαρ στη Φλόριντα έχει βρει τον ιδανικό τρόπο να βοηθά τις γυναίκες που προσπαθούν απελπισμένα να αποφύγουν ένα ραντεβού που έδωσαν στα τυφλά και εξελίσσεται σε ανεπιθύμητη ή καμιά φορά και επικίνδυνη εμπειρία. 

Το  Iberian Rooster έχει γίνει ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα μπαρ των γυναικών, οι οποίες το επιλέγουν κυρίως για τα "τυφλά" τους ραντεβού, επειδή μπορεί να αποδειχθεί το ασφαλέστερο μέρος για εκείνες.

Το ιδιαίτερο μπαρ έχει βρει έναν μοναδικό τρόπο να βοηθά τις γυναίκες βάζοντας την κωδική ονομασία των ποτών που μπορούν να παραγγέλνουν, ειδοποιώντας τον μπάρμαν ότι κάτι δεν πάει καλά με το ραντεβού τους στις γυναικείες τουαλέτες.

Έτσι, με μια επίσκεψη στις γυναικείες τουαλέτες οι πελάτισσα λαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να νοιώσει ασφάλεια, ακόμη και αν εκείνος ο ωραίος τύπος που είχε γνωρίσει στο tinder ή στο διαδίκτυο αποδειχθεί ότι είναι κάποιος άλλος.

Συγκεκριμένα, η περιγραφή στις τουαλέτες αναφέρει:

Είσαι σε ένα ραντεβού όπου τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά;

Είναι το ραντεβού σου διαφοερικός άνθρωπος από εκείνον που σου είχε παρουσιαστεί στα κοινωνικά μέσα; Νιώθεις ανασφαλής ή απλά παράξενα;

Είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε. Απλά πήγαινε στο μπαρ και παράγγειλε ένα σφηνάκι angel.

Αν το σφηνάκι είναι σκέτο, τότε ο μπάρμαν θα σε οδηγήσει στο αμάξι σου με ασφάλεια.

Αν το σφηνάκι σου θες να έχει πάγο ο μπάρμαν θα καλέσει ένα ταξί ή κάποιον να σε παραλάβει. Αν το σφηνάκι θες να έχει lime, τότε ο μπάρμαν θα καλέσει την αστυνομία. Θα χειριστούμε την κατάσταση με διακριτικότητα, ξέρουμε, έχουμε βρεθεί κι εμείς στην ίδια θέση."

Στόχος του μπαρ είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές περιβάλλον και να θέσει τέλος στη σεξουαλική βία κατά των γυναικών.

Ο ιδιοκτήτης του μπαρ εμπνεύστηκε την ιδέα από μια ταμπέλα ενός αγγλικού μπαρ η οποία έγινε viral πριν από μερικούς μήνες και αποφάσισε να το κάνει πράξη. Όπως εξηγεί με ικανοποίηση ο ίδιος μέχρι στιγμής ευτυχώς καμιά πελάτισσα δεν έχει παραγγείλει το "σφηνάκι της σωτηρίας" και ευελπιστεί να μην χρειαστεί.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman