ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πούτιν: Έχουμε τις καλύτερες ιερόδουλες του κόσμου!

Tweet
Share
Tweet
Share

Δεν ξέρουμε αν είναι αυτός ένας λόγος για να νοιώθει κανείς εθνικά υπερήφανος, αλλά ο Ρώσος πρόεδρος το έκανε.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια προσπάθεια μάλιστα να υπερασπιστεί τον Ντόναλντ Τραμπ, παινεύτηκε τις προάλλες ότι η χώρα του, έχει τις καλύτερες ιερόδουλες στον κόσμο.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τραμπ πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε μια «περίεργη» φημολογία, σύμφωνα με την οποία Ρώσοι μυστικοί πράκτορες κατέχουν βίντεο που τον δείχνουν σε ερωτικές περιπτύξεις με Ρωσίδες ιερόδουλες σε ξενοδοχείο στη Μόσχα. Ο μεγιστάνας φέρεται μάλιστα να τους είχε ζητήσει να ουρήσουν στο κρεβάτι της προεδρικής σουίτας, όπου είχε φιλοξενηθεί ο Ομπάμα και το σκάνδαλο μετονομάστηκε σε «Watersports Scandal».

«Αυτός είναι ένας ώριμος άνθρωπος που διοργάνωνε καλλιστεία για πολλά χρόνια. Περιτριγυριζόταν από τις πιο ωραίες γυναίκες του κόσμου. Αμφιβάλλω για το κατά πόσο θα πήγαινε σε ένα ξενοδοχείο για να περάσει την νύχτα με γυναίκες χαλαρών ηθών, αν και οι δικές μας είναι σίγουρα οι καλύτερες στον κόσμο», είπε ο Πούτιν προκαλώντας αρνητικά σχόλια για τον απροκάλυπτο σεξισμό.

«Δεν γνωρίζω τον κ. Τραμπ», συνέχισε. «Δεν τον έχω γνωρίσει ποτέ, δεν ξέρω τι θα κάνει στην διεθνή αρένα και δεν έχω λόγο να του επιτεθώ, να του ασκήσω κριτική ή να τον υπερασπιστώ». Ε, τι παραπάνω να΄ λεγε εδώ που τα λέμε… 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman