ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

"Η Παναγία δεν ήταν Παρθένα"

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια καθολική καλόγρια τόλμησε να αγγίξει ένα θέμα ταμπού για τα εκκλησιαστικά δεδομένα και προκαλεί απανωτά εγκεφαλικά στο Βατικανό, από την στιγμή που υποστήριξε ότι η Παναγία δεν ήταν Παρθένα αλλά έκανε κανονικά σεξ με τον Ιωσήφ.

 

Η αδελφή Lucia Caram βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή της Ισπανίας το περασμένο Σαββατοκύριακο και είπε: «Πιστεύω ότι η Μαρία ήταν ερωτευμένη με τον Ιωσήφ και ότι ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, και το φυσιολογικό είναι να κάνουν σεξ. Εχουμε κολλήσει με τους κανόνες που έχουμε εφεύρει, χάνοντας το αληθινό μήνυμα».

mary2

Αμέσως ένα επίσκοπος εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση: «Η πίστη ότι η Μαρία παρέμεινε παρθένος αποτελεί μέρος της πίστης της Εκκλησίας από το ξεκίνημά της κι αυτή είναι η αλήθεια της πίστης. Τέτοιες δηλώσεις δεν είναι σύμφωνες με την πίστη της Εκκλησίας», τόνισε ο επίσκοπος.

Η εν λόγω καλόγρια πάντως έχει πάνω από 180.000 οπαδούς στο Twitter, ενώ παράλληλα είναι θερμή υποστηρίκτρια της καταλανικής ανεξαρτησίας. Επίσης, πολλές φορές έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε τηλεοπτικά προγράμματα μαγειρικής.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman