ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πες μου με τι ζοχαδιάζεις, να σου πω με ποιον ταιριάζεις

Tweet
Share
Tweet
Share

Σημεία των καιρών. Αφού οι άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ στις σχέσεις, μια εφαρμογή στο κινητό υπόσχεται να σας βοηθήσει να βρείτε τον μεγάλο έρωτα...
 
Η εφαρμογή "Hater" (Μισητός) έχει στόχο να φέρει τους ανθρώπους πιο κοντά λαμβάνοντας υπόψη τα πράγματα για τα οποία διαφωνούν ή απεχθάνονται.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", η εφαρμογή αυτή είναι το "πνευματικό τέκνο" ενός  πρώην υπαλλήλου της Goldman Sachs, του 29χρονου Μπρένταν Άλπερ.  
 
Ο χρήστης δεν έχει παρά να δηλώσει τα πράγματα με τα οποία δυσφορεί απαντώντας σε φωτογραφίες που αποκαλύπτουν τις προτιμήσεις του.



Η εφαρμογή αυτή θα κάνει το ντεμπούτο της στις 8 Φεβρουαρίου, αλλά ήδη μπορείτε να την κατεβάσετε, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, προσθέτοντας ότι ήδη υπάρχει μία μεγάλη ποικιλία θεμάτων για τα οποία καλείται να λάβει θέση ο χρήστης: από τα φαγητά που του αρέσουν μέχρι τα χόμπι του. 

"Αυτά που μισούμε είναι ένα σημαντικό μέρος του ποιοι είμαστε, αλλά συχνά κρυβόμαστε πίσω από την δημόσια εικόνα μας", υποστηρίζει ο Μπρένταν Άλπερ , διευθύνων σύμβουλος της εφαρμογής "Hater". 


  
"Θέλουμε οι άνθρωποι να εκφράζονται πιο ειλικρινά. Πλέον, είναι εύκολο να ξεκινήσουμε μία γνωριμία με κάποιον, αν γνωρίζουμε τι είναι αυτό που μισούν και οι δύο πλευρές", προσθέτει. 
  
Εμείς τι να ευχηθούμε; Καλή επιτυχία στο κυνήγι του μίσους... 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman