ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Playboy επιστρέφει στις παραδοσιακές αξίες

Tweet
Share
Tweet
Share

Είδαν κι απόειδαν στο πασίγνωστο Playboy (που μεγάλωσε γενιές και γενιές φίλεργων χειρόνακτων...)κι αποφάσισαν την επιστροφή του στις... παραδοσιακές αξίες, μόλις έναν χρόνο μετά την αδιανόητη επιλογή να απαγορεύσoυν τις γυμνές φωτογραφήσεις, προκειμένου να προσελκύσουν ένα πιο... κουλτουριάρικο αναγνωστικό κοινό και ποιοτικότερες διαφημίσεις.

Η πολιτική του αισθησιακού απέτυχε παταγωδώς, παραδέχονται τώρα, καθώς το περιοδικό που διέπρεψε για τις σούπερ σέξι ολόγυμνες φωτογραφήσεις του, πάτωσε σε επίπεδο πωλήσεων και εσόδων.

Ο Κούπερ Χέφνερ, γιος του ιδρυτή της αυτοκρατορίας, ανάκτησε τα δικαιώματα του περιοδικού και λίγους μήνες αργότερα, αποφάσισε να επαναφέρει την κατάσταση στα ίσα της, εφαρμόζοντας τη συνταγή που δοκιμάστηκε και πέτυχε απόλυτα για πολλές δεκαετίες. Δηλώνει μάλιστα υπερήφανα "σήμερα παίρνουμε πίσω την ταυτότητά μας!". Ποιος αμφιβάλλει; 



Το εξώφυλλο του Μαρτίου είναι ήδη έτοιμο, με την playmate Ελίζαμπεθ Έλαμ, ως Miss March 2017, να δηλώνει αποενοχοποιημένα: "Το γυμνό είναι φυσιολογικό".

Φυσικά, η απόφαση του Χέφνερ προκάλεσε αντιδράσεις στις οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών. Στον αντίποδα, προκάλεσε ενθουσιασμό στον αντρικό πληθυσμό, αφού γενεές επί γενεών μεγάλωσαν με ένα Playboy (κυριολεκτικά...) στο χέρι. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman