ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού & το Σινέ Παράδεισος σας προσκαλούν στην προβολή της ταινίας Moonlight!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού και το CINE Paradeisos (Σινέ Παράδεισος) σας προσκαλούν στη σημερινή προβολή της Τετάρτης 1/3 της βραβευμένης με τρία Όσκαρ (συμπεριλαμβανομένου και της καλύτερης ταινίας), Χρυσή Σφαίρα (καλύτερης δραματικής ταινίας) και πάμπολλα βραβεία κριτικών, ταινίας MOONLIGHT.

Λίγα λόγια για την υπόθεση: Σ’ ένα φτωχικό προάστιο του Μαϊάμι της βίας και των ναρκωτικών, παρακολουθούμε την ενηλικίωση ενός Αφροαμερικάνου του Σαϊρόν, σε τρία μέρη. Η σταδιακή, μοναχική και επώδυνη διαδρομή ενός παιδιού προς την ενηλικίωση, περιγράφεται εδώ με ειλικρίνεια, ευθύτητα και μια σκηνοθετική χορογραφία που μοιάζει τόσο με ρεπορταζιακό ντοκιμαντέρ, όσο και με μοντέρνο παραμύθι. Η μεγάλη αυτή ταινία είναι ένα κινηματογραφικό ποίημα που αναφέρεται στην ταυτότητα, την οικογένεια, τη φιλία και την αγάπη και είναι πλημμυρισμένη με βαθιά συμπόνια και καθολικές αλήθειες.

Η συζήτηση που θα ακολουθήσει αναμένεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Ώρα Προβολής 21:00 στο Σινε Παράδεισος, Αγίου Γεωργίου και Ζάππα 4, Κορυδαλλός.

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τις προβολές και τις δράσεις της Κινηματογραφικής Λέσχης Κορυδαλλού μπορείτε να κάνετε like στις σελίδες CINE ART περιοδικό Κινηματογραφικής Λέσχης Κορυδαλλού Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού και CINE Paradeisos (Σινέ Παράδεισος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman