ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η κρουαζιέρα των οργίων διχάζει τις Κυκλάδες

Tweet
Share
Tweet
Share

Καυτές μέρες και νύχτες υπόσχεται το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο SDC που ειδικεύεται σε διακοπές ανταλλαγής συντρόφων.

Το πρακτορείο διοργανώνει και φέτος το καλοκαίρι κρουαζιέρα οργίων στα ελληνικά νησιά. Ήδη, αρκετά ζευγάρια από ολόκληρο τον κόσμο έχουν ήδη κλείσει το πακέτο τους για να απολαύσουν το ταξίδι τους στα ελληνικά νησιά.  Το (αλμυρό πράγματι...)εισιτήριο είναι από 2.500 έως και 5.500 χιλιάδες ευρώ και  μέχρι στιγμής έχει κλειστεί το 95% των καμπινών.

Το πακέτο περιλαμβάνει σεξ σόου, πάρτι, ανταλλαγές συντρόφων. Είναι η πέμπτη φορά που διοργανώνεται κρουαζιέρα οργίων στα ελληνικά νησιά.

Η κρουαζιέρα των οργίων ξεκινά στις 28 Ιουνίου από τον Πειραιά  και θα ολοκληρωθεί στις 5 Ιουλίου. Το πρώτο λιμάνι που θα δέσει είναι αυτό της Μυκόνου  και θα ακολουθήσουν η Πάρος, η Μαρμαρίδα στην Τουρκία, τα Χανιά  με επιστροφή και πάλι στον Πειραιά.

Ωστόσο, στις Κυκλάδες οι τοπικές αρχές δεν βλέπουν με καλό μάτι αυτή την κρουαζιέρα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr  με αρκετούς από τους κατοίκους να ζητούν να ακυρωθεί η στάση του πλοίου. Ενώ και πέρυσι ήταν πολλές οι αντιδράσεις σε αρκετές περιοχές της χώρας όπου σταμάτησε το πλοίο, με πιο ενδεικτικές εκείνες στην Κρήτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman