ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Σκάρλετ Γιόχανσον κολακεύτηκε από τον Ευκλείδη Τσακαλώτο!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Σκάρλετ Γιόχανσον πληροφορήθηκε ότι είναι ο κρυφός αλλά ανέφικτος πόθος του Έλληνα υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του απάντησε! Δείτε το θέμα.

Φανερά αμήχανη και έκπληκτη από την πληροφορία που της μετέφερε ο έγκυρος κριτικός κινηματογράφου Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος σε συνέντευξη στο Παρίσι η όμορφη Σκάρλετ χαμογέλασε με επιτηδευμένη αυταρέσκεια, σήκωσε τα χέρια ψηλά και είπε: «Ουάου! Εντάξει, ακούγεται ενδιαφέρον. Μου φαίνεται πολύ αστείο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα γινόμουν θέμα συζήτησης στη Βουλή των Ελλήνων! Αλλά έγινε κι αυτό. Βρέθηκα κι εκεί. Πρέπει να καταγραφεί κι αυτό κάπου!».

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο ευφυής Ευκλείδης, ακούγοντας στη Βουλή τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να ζητά πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2% σχολίασε : 

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι 2%, όπως και εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον! Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε», ενώ την ίδια ώρα ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς του έδινε την χρήσιμη πληροφορία της ημέρας, λέγοντας: :«Έχει χωρίσει πρόσφατα η Σκάρλετ κύριε υπουργέ... Είναι ελεύθερη!». 

Η διάσημη σταρ, όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο, κολακευμένη, δέχτηκε με θέρμη τη φιλοφρόνηση και είπε πως είναι τιμή της που αναφέρθηκε το όνομά της στην ελληνική Βουλή. Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη κι αυτό μας βάζει σε σκέψεις, επειδή φανατικός θεατής της είναι ο σύμβουλος...στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Καρανίκας!

Λέτε να μεσολάβησε;

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman