ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο Ιανός γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Ιανός με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου διοργανώνει το 1ο Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου, σε συνεργασία με τη Σχολή Χατζήβεη και δέκα στον αριθμό εκδοτικούς οίκους.

Οι εκδόσεις που συμμετέχουν είναι αλφαβητικά: Διάπλαση, Ιανός, Κέδρος, Λιβάνης, Μάρτης, Μεταίχμιο, Μικρή Άρκτος, Μίνωας, Πατάκης, Ψυχογιός. 

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 2 Απριλίου, από τις 11:00 μέχρι τις 15:00, συγγραφείς και εικονογράφοι παιδικών βιβλίων θα συναντηθούν στο Cafe του Ιανού, μαζί με τους εκδότες τους, για να μιλήσουν με τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες και θαυμαστές τους, και να υπογράψουν τα βιβλία τους.

 

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι: Μερκούριος Αυτζής, Γιάννης Βασιλόπουλος, Ελένη Βλάχου, Αριστείδης Δάγλας, Αγγελική Δαρλάση, Σγουρή Γεωργιάδη, Σπύρος Γιαννακόπουλος, Κωνσταντίνος Δαλαμάγκας, Πέρσα Ζαχαριά, Ζωή Θεοχάρη, Ξένια Καλογεροπούλου, Παρασκευάς Καρασούλος, Εύα Κασιάρου, Μαριέττα Κόντου, Μαριάννα Κουμαριανού, Lebee, Δημήτρης Μαμαλούκας, Δέσποινα Μάντζαρη, Σπυριδούλα Μπιρμπίλη, Αντώνης Μυλωνάκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Βάσια Παρασκευοπούλου, Κωνσταντίνος Πατσαρός, Σοφία Πελλοπονησίου Βασιλάκου, Αργυρώ Πιπίνη, Παναγιώτα Πλησή, Κέλλυ Σταμουλάκη, Κώστας Στοφόρος, Λέλα Στρούτση, Λίνα Σωτηροπούλου, Χρυσάνθη Τσιαμπαλή Κελεπούρη και Μαριλίτα Χατζημποντόζη.


Την ίδια ημέρα, στις 13:30, θα πραγματοποιηθεί και μία θεατρική παράσταση από τους μαθητές της Β' Δημοτικού της Σχολής Χατζήβεη, όπου θα παρουσιάσουν το παραμυθοδρώμενο που ετοίμασαν στο πλαίσιο του προγράμματος φιλαναγνωσίας του σχολείου «Η Ευτυχούπολη», που είναι βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Μαριλίτας Χατζημποντόζη.

Τέλος, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργούν χειροτεχνικά εργαστήρια και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά, με σκοπό να καλλιεργηθεί η φιλαναγνωσία και να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη και δημιουργική ημέρα, στο κέντρο της πόλης.

Πληροφορίες
Cafe Ιανού
Σταδίου 24, Αθήνα
Ημερομηνία: Κυριακή 2 Απριλίου, 11:00 - 15:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 3217 810

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman