ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η κρίση έριξε τις τιμές και στα... "εργολαβικά" μεταπτυχιακά

Tweet
Share
Tweet
Share

Μια από τις παράπλευρες συνέπειες των Μνημονίων είναι ότι έριξαν αισθητά τις τιμές, στις φοιτητικές εργασίες καθότι οι κατ΄ επάγγελμα συγγραφείς, υποχρεώθηκαν να υποστείλουν τις απαιτήσεις τους. 

Είναι εντυπωσιακό βέβαια, ότι, όπως αποκαλύπτεται, η ζήτηση για φοιτητικές εργασίες παραμένει μεγάλη. Ωστόσο, η κρίση έριξε τις τιμές. Αυτό επιβεβαιώνεται από σχετικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Καθημερινή. 

Μια νεαρή ψάχνοντας για δουλειά έπεσε πάνω σε μια αγγελία έστειλε το βιογραφικό της και κάπως έτσι αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά η φάμπρικα των πτυχιακών εργασιών. 

Από την απάντηση που έλαβε η κοπέλα προκύπτει ότι πολλοί φοιτητές συνεχίζουν να αναθέτουν εργολαβικά σε άλλους να κάνουν τις εργασίες τους. Λιγότεροι μεν, σε σχέση με τα χρόνια προ κρίσης αλλά, δεν παύουν ακόμα πολλοί να αναζητούν την εύκολη οδό.

Συγκεκριμένα, η ζήτηση είναι πεσμένη κατά 60% με 70%. Την ίδια ώρα οι τιμές έχουν υποχωρήσει εντυπωσιακά: στα 30 ευρώ για μια εργασία εξαμήνου των 10 σελίδων (με το ποσό να ανεβαίνει στα 60 ευρώ για τις 30 σελίδες) και στα 100 με 250 ευρώ για τις πτυχιακές. 

Φτώχεια καταραμένη…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman