ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Πού θα κάνουν Ανάσταση Πρόεδρος και Πολιτικοί Αρχηγοί

Tweet
Share
Tweet
Share

Όπου φύγει- φύγει και η Πολιτειακή με την Πολιτική ηγεσία ενόψει της Ανάστασης από την Αθήνα. Δείτε ποιες περιοχές επέλεξαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και οι πολιτικοί αρχηγοί.

Προκόπης Παυλόπουλος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος Μεγάλη Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 θα παρακολουθήσει την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου, και το Μεγάλο Σάββατο θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα.

Αλέξης Τσίπρας

Την Κέρκυρα επέλεξε φέτος ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στο νησί με την σύζυγο και τα παιδιά του το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής και θα παραμείνει έως την Κυριακή του Πάσχα.

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα περάσει τις ημέρες του Πάσχα μαζί με την οικογένειά του στην Τήνο.

Φώφη Γεννηματά

Οικογενειακές στιγμές στη Ρόδο για την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, η οποία αναμένεται να μείνει σε κάποιο χωριό της Νότιας Ρόδου μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα.

Σταύρος Θεοδωράκης

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα μεταβεί Μεγάλη Παρασκευή στην ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά, όπου θα περάσει και αυτός ανάμεσα στην οικογένειά του και φίλους τις ημέρες αυτές.

Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα επισκεφτεί και αυτός τη γενέτειρά του Λειβαδιά, όπου θα παραμείνει μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα

 Βασίλης Λεβέντης

Ο πρόεδρος την Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, είναι ο μόνος που δεν αναμένεται να φύγει από την Αθήνα όπου και θα μείνει με την οικογένεια για τον εορτασμό του Πάσχα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman