ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

To The Comic Con 3 επιστρέφει με εκπλήξεις

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

William Simpson is Back!

To The Comic Con σε συνεργασία με τo ΙΕΚ ΑΚΜΗ φέρνουν στη Θεσσαλονίκη τον storyboard artist της σειράς-θρύλος «Game of Thrones».

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην πόλη, ο ιρλανδός καλλιτέχνης θα συναντηθεί με τους φίλους του από τις προηγούμενες διοργανώσεις, θα μιλήσει για τη δουλειά του στην αγαπημένη τηλεοπτική σειρά και θα αποκαλύψει τα μελλοντικά του σχέδια.

 

Έκθεση με έργα του θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Τσιμισκή 14) την Πέμπτη 4 Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσει Q&A session με τον William Simpson στο αμφιθέατρο «Μέγας Αλέξανδρος» την ίδια ημέρα στις 16.00. Σε αυτό, ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μιλήσει για το τον τρόπο που δημιουργείται το storyboard, αποκαλύπτοντάς μας (όσο του επιτρέπει το συμβόλαιό του…) τι θα συμβεί στον επερχόμενο, 7ο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς, η οποία θα προβληθεί αυτό το καλοκαίρι αποκλειστικά από τα κανάλια της Nova.

Επιπλέον, οι Αποθήκες Γ΄ και 1 του ΟΛΘ, θα μετατραπούν σε χώρο έμπνευσης και δημιουργίας, μιας και θα φιλοξενήσουν την έκθεση εργασιών των σπουδαστών του τμήματος Art & Design του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Τέλος, με μεγάλη χαρά αναμένεται η εισήγηση του Βενεδίκτου Κατόγλου, ο οποίος μετέχει στο πάνελ των ομιλητών της μεγάλης διοργάνωσης και είναι απόφοιτος της ειδικότητας 3D Animation του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

simpson landscape

Δήλωσε συμμετοχή στο Masterclass!

* ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΕΚ ΑΚΜΗ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2022 Premium S.A. All Rights Reserved.