ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μαθήματα 3D Printing δωρεάν για όλους

Tweet
Share
Tweet
Share

Εγκάρδια πρόσκληση να παρακολουθήσετε τα ανοικτά μαθήματα Τρισδιάστατης Εκτύπωσης που θα γίνουν στο 57ο/61ο (Κολωνός) και στο 93ο Δημοτικό Σχολείο (Νέος Κόσμος) της Αθήνας σας απευθύνει ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ) στο πλαίσιο του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία.

Στα μαθήματα αυτά μπορεί να συμμετέχει ελεύθερα όποιος επιθυμεί να εκπαιδευτεί στη χρήση τεχνολογιών Ανοιχτού Υλικού (Εφαρμογές 3d printing).

Κάθε κύκλος παρουσιάσεων του σχολείου τρισδιάστατης Εκτύπωσης καλύπτει την εισαγωγή στις έννοιες της τρισδιάστατης εκτύπωσης, τα βασικά εργαλεία σχεδιασμού και παραμετροποίησης αντικειμένων καθώς και την ολοκλήρωση ενός προσωπικού πρότζεκτ εκτύπωσης για κάθε συμμετέχοντα.

Σκοπός των σεμιναρίων αυτών είναι να εξοικειωθούν οι συμμετέχοντες με τις τεχνολογίες τρισδιάστατης εκτύπωσης, την διαδικασία ένταξης των τεχνολογιών αυτών στη μαθησιακή διαδικασία και παραγωγική διαδικασία όπως και τα πιθανά οφέλη ή προβλήματα από την υιοθέτησή τους. Πιθανή εμπειρία στην αξιοποίηση των τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας είναι χρήσιμη αλλά όχι απαραίτητη.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του προγράμματος Ανοιχτά Σχολεία στον παρακάτω

σύνδεσμο και ολοκληρώστε εύκολα και γρήγορα δήλωση συμμετοχής στο σχετικό πεδίο:

http://www.athensopenschools.gr/el/draseis/oles-oi-draseis/?did=565

Μπορείτε επίσης να καλέσετε στα τηλέφωνα 210-52.77.089 ή 210-52.77.570 και να δηλώσετε:

α) Όνομα ενδιαφερόμενου
β) Τίτλο δράσης
γ) "Ανοιχτό Σχολείο"
δ) Στοιχεία επικοινωνίας 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman