ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Εντυπωσίασε το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Athens Street Food Festival!

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Athens Street Food Festival πλημμύρισε όχι μόνο από κόσμο αλλά και από γεύσεις και μυρωδιές, από κάθε γωνιά του πλανήτη, που διασταυρώθηκαν στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι!

Σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της Γαστρονομίας που τελεί Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού έδωσαν τη δική τους γευστική πινελιά οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα και στον Πειραιά, προσκαλώντας το κοινό να δοκιμάσει φαγητό του ΄΄δρόμου΄΄!

Οι σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στον Πειραιά ταξίδεψαν τους επισκέπτες του Athens Street Food Festival στα ΄΄ μονοπάτια ΄΄ των Fajitas μέσα από ένα workshop στο οποίο μύησαν το κοινό του Φεστιβάλ στην ιδιαιτερότητα της μεξικανικής κουζίνας!

18422951 1501976946539110 3771230446110000307 o

Τη σκυτάλη πήραν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ στην Αθήνα, οι οποίοι απέδειξαν, ότι συνδυάζεται το σπιτικό φαγητό με το street food, μαγειρεύοντας για το κοινό του Φεστιβάλ Spaghetti με Κεφτεδάκια και σάλτσα ντομάτας ενώ επεφύλασσαν και μια γλυκιά έκπληξη, προσφέροντας Κέικ Σοκολάτας με Μους Γιαουρτιού!

 MG 7474

Ο Chef των "Χρυσών Αστέρων" και συνεργάτης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Γιάννης Μπαξεβάνης πλαισιωμένος από σπουδαστές Μαγειρικής, παρουσίασε ένα ξεχωριστό workshop δημιουργώντας Πιττάκια με Χαρούπι, Ταραμά και Γαρίδα! Το γευστικό αποτέλεσμα εντυπωσίασε το κοινό και το περίπτερο του ΙΕΚ ΑΚΜΗ αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες του Athens Street Food Festival!

 MG 7481

Οι επισκέπτες στο 2ο Athens Street Food Festival είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια υποτροφία διετούς φοίτησης στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ, μέσω Διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman