ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η αγάπη άργησε...72 χρόνια

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Ένα ερωτικό γράμμα συγκινητικής αφοσίωσης που είχε γραφτεί πριν 72 χρόνια ανακαλύφθηκε σε ένα σπίτι στο Νιου Τζέρσεϊ. Ο Άλεν Κουκ και η κόρη του Μελίσα έκαναν ανακαίνιση στο σπίτι τους όταν σε μια ρωγμή στην ταράτσα ανακάλυψαν μια ιστορία αγάπης που είχε μείνει κλεισμένη σε έναν φάκελο για εφτά δεκαετίες.

«Το είχε γράψει γυναίκα και μέσα σε αυτό ανέφερε για το μωρό που θα ερχόταν σύντομα στη ζωή», αναφέρει στο CNN ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Η ιστορία αγάπης  ξεκινά το 1945. Ήταν 4 Μαΐου όταν η Βιρτζίνια έγραψε αυτή την ερωτική επιστολή στον σύζυγό της Ρολφ Κριστόφερσεν. Εκείνη την περίοδο ο άνδρας ταξίδευε, καθώς υπηρετούσε στο Ναυτικό της Νορβηγίας.

Ο φάκελος έγραφε πάνω «επιστροφή στον αποστολέα». Δεν είχε βρει ποτέ τον προορισμό του. Η οικογένεια, συγκινήθηκε με την ιστορία αγάπης έψαξαν το όνομα του παραλήπτη στο διαδίκτυο. Τελικά βρήκαν το τηλέφωνο του γιου του Ρολφ Κριστόφερσεν, ο οποίος μένει στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια.

 

Ο νεαρός Κρίστοφερ δεν είχε γεννηθεί ακόμη, όταν η μητέρα του Βιρτζίνια είχε γράψει το γράμμα αυτό στον πατέρα του, αλλά τα λόγια της είχαν ιδιαίτερη σημασία για αυτόν. Η μητέρα του είχε πεθάνει έξι χρόνια πριν.

«Σε αγαπάω Ρολφ, όπως αγαπάω τον καυτό ήλιο και για αυτό βρίσκεσαι στη ζωή μου. Είσαι ο ήλιος μου», αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.

Μετά από 72 χρόνια, τα λόγια αυτά επιτέλους έφτασαν στον παραλήπτη τους. Ο 66χρονος τηλεφώνησε αμέσως στον πατέρα του, που σήμερα είναι 96 ετών και ζει στην Καλιφόρνια και του διάβασε το γράμμα τηλεφωνικώς. «Ήμουν τόσο έκπληκτος, μετά από τόσα χρόνια. Είμαι ευτυχισμένος που έμαθα για την ύπαρξη αυτού του γράμματος. Είμαι ακόμα συγκινημένος», εξομολογήθηκε ο ίδιος.

Η χαμένη ερωτική επιστολή θεωρείται πως είχε παραπέσει σε κάποια ρωγμή που υπήρχε στη σοφίτα, όπου παλιά ζούσαν οι Κριστόφερσεν και είχε ξεχαστεί εκεί ακόμη και όταν μετακόμισαν από το σπίτι. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.