ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το «Χρηματιστήριο των Πραγμάτων» προσθέτει Rolex και άλλα προϊόντα άξιας στο χαρτοφυλάκιο του

Tweet
Share
Tweet
Share

Η StockX, που εδρεύει στο Ντιτρόιτ, η ζωντανή αγορά "προσφοράς / ζήτησης" που υποστηρίχθηκε από τους Eminem και Mark Wahlberg μεταξύ άλλων, μόλις πρόσθεσε ρολόγια πολυτελείας στο χαρτοφυλάκιό της. Δεκάδες Rolex, AP, Omega, Tudor και άλλα είναι τώρα διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της, η οποία στο ξεκίνημα της προσεφέρε σπάνια και δυσεύρετα πάνινα παπούτσια σε αποκλειστικούς συλλέκτες.

Ο Reg Brack, πρώην διεθνής επικεφαλής του λιανικού εμπορίου ρολογιών για τον φημισμένο οίκο δημοπρασιών Christie's, είναι  πλέον ο επικεφαλής του τμήματος ρολογιών της εταιρείας, που σημαίνει ότι αντιμετωπίζει άκρως επαγγελματικά το πόστο του. Η  StockX, που αποτελεί το πρώτο "χρηματιστήριο των πραγμάτων" (Market of Things) του κόσμου, αναμένει να φτάσει τα 100 εκατομμύρια δολάρια σε ακαθάριστο εμπόρευμα φέτος. 

Η πλατφόρμα βασίζεται στις "διαφανείς και ανώνυμες" μεθόδους του χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης που προσφέρουν εγγυημένο έλεγχο ταυτότητας προϊόντος, τιμολόγηση αγοράς σε πραγματικό χρόνο, σε βάθος ανάλυση της αγοράς, παρακολούθηση χαρτοφυλακίου μεμονωμένων χρηστών, ιστορικό πωλήσεων και μετρήσεις όγκου. Οι αγοραστές τοποθετούν τις προσφορές, οι πωλητές θέτουν το ερώτημα και πότε μια προσφορά έχει γίνει και - boom, γίνετε το deal.

StockX

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman