ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Athens Fine Drinking by World Class: Η γιορτή του καλού ποτού συνεχίζεται σε 32 κορυφαία bars της πόλης

Tweet
Share
Like
Tweet
Share
Like

Για 2η χρονιά το Athens Fine Drinking by World Class, ο μοναδικός θεσμός εξερεύνησης στον κόσμο των εκλεκτών spirits και signature cocktails, μεταμόρφωσε τον αριστουργηματικό χώρο του Παλαιού Χρηματιστηρίου σε ένα μεγάλο pop-up bar που αποτέλεσε, από τις 18 έως τις 21 Μαΐου, σημείο αναφοράς για το κέντρο της Αθήνας. 

Το Athens Fine Drinking προσέφερε και φέτος μοναδικές γευστικές εμπειρίες, βγαλμένες από την κουλτούρα κορυφαίων spirits. Όλοι όσοι επισκέφθηκαν το Παλαιό Χρηματιστήριο πήραν μια μικρή γεύση του τι σημαίνει fine drinking. Παράλληλα, στο χώρο του Μικρού Χρηματιστηρίου, κορυφαίοι Έλληνες bartenders – νικητές του World Class των προηγούμενων ετών και brand ambassadors των premium spirits, έγιναν ξεναγοί στο μοναδικό κόσμο του fine drinking μέσα από exclusive mentoring sessions, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά πίσω από την premium τέχνη των “Perfect Serves”. 

Η εξερεύνηση όμως δεν σταματά στο Παλαιό Χρηματιστήριο! Οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην υψηλή τέχνη του fine drinking στα 32 συμμετέχοντα bars του κέντρου της Αθήνας, τα οποία έχουν δημιουργήσει και σερβίρουν μέχρι τις 27 Μαΐου, exclusive Athens Fine Drinking “Perfect Serve Menus” με έμπνευση τα “Perfect Serves”.

Αναζητείστε όλες αυτές τις fine drinking εμπειρίες που προσφέρουν 32 κορυφαία bars της πόλης, γιατί το ταξίδι θεσμός στην υψηλή τέχνη του καλού ποτού συνεχίζεται!

Ta 32 bars του κέντρου που συμμετέχουν στο Athens Fine Drinking by World Classlista

#AthensFineDrinking  #GetServed  #WorldClassGreece  #DrinkResponsibly

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman
Copyrights © 2009-2020 Premium S.A. All Rights Reserved.