ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Fischer αποκαλύπτει «τη Γυμνή Αλήθεια»

Tweet
Share
Tweet
Share

Η μπίρα Fischer, μέσα από τη νέα τηλεοπτική ταινία της, ανατρέπει τα δεδομένα και κρατά μόνο την ουσία. Στο νέο της τηλεοπτικό σποτ “The Naked Truth”, η Fischer «απογυμνώνεται» από τα εξωτερικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα και εστιάζει σε αυτό που την κάνει ξεχωριστή, την μοναδική της γεύση.

Το βίντεο μας ταξιδεύει στο χρόνο, σε ένα retro περιβάλλον με pop λεπτομέρειες και αντικείμενα όπου ο ήρωας και η μπίρα διεκδικούν τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η δράση κατά την διάρκεια της ταινίας σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό στυλ αποτελούν το καλύτερο όχημα για να αποκαλυφθεί «ηγυμνή αλήθεια» της Fischer. Mέσα από μία σεναριακή ανατροπή, γίνεται σαφές πως ο αφηγητής της ιστορίας δεν είναι ο πρωταγωνιστής της ταινίας, αλλά η ίδια η μπίρα που προτρέπει τον θεατή να εστιάσει στην ουσία και τις δυνατές εμπειρίες, προσπερνώντας τις «ταμπέλες». Την ίδια στάση δηλαδή που ακολουθεί  η Fischer στην πολύχρονη πορεία της. Αυθεντική και γεμάτη αυτοπεποίθηση, παροτρύνει το κοινό της να γευθεί τις στιγμές και να τις απολαύσει, ανακαλύπτοντας την ουσία των καταστάσεων.

H νέα ταινία της Fischer, αποτελεί το πιο ανατρεπτικό όχημα για να προβληθεί η μοναδικότητα της μπίρας, παράλληλα με τις διαχρονικές αξίες που την κάνουν μοναδική. Η Fischer είναι μία Premium Pilsener μπίρα, με καταγωγή από την Αλσατία και με μακρόχρονη παράδοση ζυθοποίησης από το 1821. Η γεύση της, μεταφράζεται και στο εκλεπτυσμένο γούστο που μετουσιώνεται στις χορηγίες σε διεθνή φεστιβάλ κινηματογράφου, αλλά και στην Jazz μουσική.

Γιατί, αυτό που έχει σημασία είναι η γεύση!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman