ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στην Ελλάδα, σύμφωνα με έρευνα της Trivago

Tweet
Share
Tweet
Share

Kαμιά έκπληξη δεν επιφυλλάσσει η έρευνα που διεξήγαγε η online μηχανή αναζήτησης ξενοδοχείων Trivago. Η Σαντορίνη αναδείχθηκε ακόμη μια φορά ο πλέον δημοφιλής προορισμός για τουρίστες και ντόπιους.

Στη δεύτερη θέση της λίστας των προτιμήσεων των Ελλήνων τουριστών βρίσκονται τα Χανιά και ακολουθεί στην τρίτη θέση η Χαλκιδική, ενώ τα νησιά της Πάρου και της Μήλου στο Αιγαίο έρχονται στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Trivago, οι Έλληνες θα περάσουν 5-7 νύχτες στον προορισμό τους, ενώ οι μέση τιμή των δωματίων που εξετάζουν είναι 191 ευρώ στη Σαντορίνη, 93 ευρώ σε Χανιά 172 ευρώ στη Χαλκιδική, 144 ευρώ στην Πάρο και 111 ευρώ στη Μήλο.

Σέρβοι, Ρουμάνοι, Ιταλοί, Βρετανοί, Γερμανοί, Σουηδοί, Ούγγροι, Δανοί και Ρώσοι θα φτάσουν στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι και οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους ξένους επισκέπτες είναι η Σαντορίνη, η Ρόδος και η Κέρκυρα.

Οι διεθνείς παραθεριστές σχεδιάζουν να διαμείνουν μεταξύ 7-12 ημερές, ενώ οι μέση τιμή ξενοδοχείων που εξετάζουν είναι 111-279 ευρώ.

Η έρευνα βασίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης των χρηστών της Trivago από την 1η Ιανουαρίου έως τις 5 Απριλίου 2017 και περιλαμβάνει προγραμματισμένα ταξίδια μεταξύ της 1ης Ιουνίου και της 31ης Αυγούστου της αιχμής της καλοκαιρινής περιόδου στην Ελλάδα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman