ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Career Days 2017: Το ραντεβού με το μέλλον κλείνεται εδώ!

Tweet
Share
Tweet
Share

Με ένα πλήθος εταιριών και επιχειρήσεων που συμμετείχαν ενεργά στη διοργάνωση, ολοκληρώθηκαν οι Career Days 2017 του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Παραπάνω από 300 εταιρίες υποστήριξαν την ετήσια εκδήλωση του Γραφείου Σταδιοδρομίας και Πρακτικής Άσκησης, μέσω της οποίας σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έρχονται σε άμεση επικοινωνία με καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, πραγματοποιούνται Συνεντεύξεις και Συλλογή Βιογραφικών.

Μέσω της διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας οι νέοι που εμπιστεύονται το ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν την Πρακτική Άσκησή τους σε κορυφαίες εταιρίες που επενδύουν στο υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και κατάρτισης που παρέχει το μεγαλύτερο ΙΕΚ στην Ευρώπη.

Οι Career Days πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά σε όλα τα παραρτήματα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και κατά τη διάρκειά τους σπουδαστές και απόφοιτοι παρακολούθησαν πάνω από 200 σεμινάρια και ημερίδες σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση, τη δημιουργία και σύνταξη του Βιογραφικού Σημειώματος, την προετοιμασία για Συνέντευξη, τη Γλώσσα του Σώματος, την ανάπτυξη Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και επιπλέον θεματολογία σχετική με το αντικείμενο σπουδών τους. Παράλληλα κατά τη διάρκεια των Career Days παρουσιάστηκαν οι Πτυχιακές Εργασίες των τελειόφοιτων σπουδαστών καθώς και ετήσια projects, πάνω στα οποία εργάζονταν καθόλη τη διάρκεια της ακαδημαϊκής χρονιάς.

Εταιρίες όπως τα Public, το Πλαίσιο, η West, η Mellon Group, η Βιοιατρική, η Μοτοδυναμική, η Εθνική Ασφαλιστική, η Sephora, το Impact Hub Athens, το MAD, το MTV, η Fullah Sugah, η Adecco HR, η Carrier, η Siemens, η Sato, η Σαρακάκης ΑΕΒΕ, ο Music 89.2, η Wurth Hella Sa, η Holmes Place SPA, η MAC, Creta Farm, Hertz, Carenta, S/M Χαλκιαδάκης, Καρατζής Α.Ε., Meeting Point, KEN και πλήθος άλλων επιχειρήσεων από κάθε κλάδο της αγοράς, συνάντησαν τους αυριανούς επιτυχημένους επαγγελματίες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman