ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες της πιο cool μοτοσικλέτας στον κόσμο

Tweet
Share
Tweet
Share

Στη Ducati μόλις γιόρτασαν την 90η επέτειό τους .Το διάσημο Ιταλικό εργοστάσιο που κατασκευάζει τις πιο cool μοτοσικλέτες στον κόσμο, την επιτομή της ταχύτητας και όλου του σέξι, ιταλικού design . Ακόμη και αν δεν έχετε κάποια στο γκαράζ σας, μπορείτε να πάρετε τις ίδιες συγκινήσεις από ένα αντίγραφο της Stile Ducati: Μια οπτική ιστορία του Ducati Design, στο νέο βιβλίο που δημοσιεύθηκε από την Skira της Ιταλίας. 

jpeg ducati1

Ξεκινώντας με μόλις τρεις υπαλλήλους σε ένα σκοτεινό εργαστήριο στη Μπολόνια το 1926, μια δεκαετία αργότερα η Ducati είχε ένα εργατικό δυναμικό 1200 υπαλλήλων  και ήταν σε καλό δρόμο προς την παγκόσμια κυριαρχία.

jpegducati3

Η πρωτοποριακή μηχανική είναι φυσικά πάντα η κινητήρια δύναμη, αλλά το στυλ έχει διαδραματίσει εξίσου σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της Ducati, όπως απεικονίζεται στο βιβλίο.

jpegducati4

"Από την ημέρα που ξεκινήσαμε την κατασκευή κινητήρων και μοτοσυκλετών, ο σχεδιασμός αντιπροσωπεύει μια βασική πτυχή της προσέγγισης που υιοθετούμε", σημειώνει ο πρόεδρος της CEO της Ducati Claudio Domenicali.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman