ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Brooks Brothers: 200 Χρόνια Αμερικανικού Στυλ

Tweet
Share
Tweet
Share

Brooks Brothers: "200 Χρόνια Αμερικανικού Στυλ" είναι το βιβλίο που μόλις κυκλοφόρησε από τον οίκο Rizzoli. Επεξεργασμένο από την Kate Betts, είναι ένα πλούσιο εικονογραφημένο αφιέρωμα στην παλαιότερη και πιο επίσημη αμερικανική μάρκα ρούχων, της οποίας τα ρούχα έχουν φορεθεί από όλους από τον Abraham Lincoln μέχρι τον Andy Warhol.

Matt Conte/Brooks Brothers, courtesy Rizzoli

Matt Conte / Brooks Brothers, Rizzoli

Το κατάστημα Brooks Brothers, που ιδρύθηκε το 1818, έχει διαμορφώσει το παραδοσιακό αμερικάνικο στυλ.

Brooks Brothers, courtesy Rizzoli

Brooks Brothers,  Rizzoli

Στους δύο αριστουργηματικούς αιώνες λειτουργίας του, το Brooks καθιέρωσε το καθαρά αμερικανικό look με το αρχικό "Polo" button-down oxford, πουκάμισο, τη ριγέ γραβάτα, το γκρίζο φανελάκι και το καμηλό παλτό, μεταξύ άλλων εμβληματικών ενδυμάτων. και εκτός από τον Lincoln και τον Warhol, ο κατάλογος των υψηλών προφίλ πελατών του με τα χρόνια περιλαμβάνει τους John F. Kennedy, Miles Davis, Grace Kelly, Katharine Hepburn, Jon Hamm, Stephen Colbert και Steve McQueen, γνωστός και ως King of Cool.  

Carlo Miari Fulcis/Brooks Brothers, courtesy Rizzoli

Carlo Miari Fulcis / Brooks Brothers, Rizzoli

Τα ενδύματα Brooks Brothers έχουν επίσης εμφανιστεί σε αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, σε μερικές από τις πιο πρόσφατες όπως τα Gossip Girl, Mad Men, The Royal Tenenbaums και την έξοχη κομψή προσαρμογή του Baz Luhrmann του The Great Gatsby, για την οποία το Brooks δημιούργησε μια ολόκληρη συλλογή.

Matt Conte/Brooks Brothers, courtesy Rizzoli

Matt Conte / Brooks Brothers, Rizzoli

Τα κεφάλαια στο βιβλίο συμπεριλαμβάνουν το The Corner Store, το The Disrupter, το προεδρικό, την εποχή τζαζ, την αθλητική ζωή, το Ivy League, το boy look, το Mid-Century Modern, αυτό το βιβλίο, είναι ψυχαγωγικό και γεμάτο από ανεξίτηλο στυλ, με κείμενα συνεντεύξεις, και προσωπικά ανέκδοτα από τους εμπνευστές της μόδας, τους συγγραφείς, τις διασημότητες και τους αδελφούς Brooks Brothers.

Rizzoli

Πάνος Τσαγκαράκης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman