ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Mercedes-Benz είναι κάτι περισσότερο από αυτοκίνητα

Tweet
Share
Tweet
Share

Όταν η παράδοση συναντά την καινοτομία, συμβαίνει κάτι πραγματικά όμορφο και διαχρονικό. Από το 1886, η έμφυτη αίσθηση λεπτομέρειας και σχεδιασμού της Mercedes-Benz έχει μετατραπεί σε κεφάλαια στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στην Mercedes-Benz ποτέ δεν μένουν ικανοποιημένοι για να ξεκουραστούν στις δάφνες τους, η εμβληματική μάρκα έχει επεκταθεί πέρα ​​από την αγορά αυτοκινήτων, αναπτύσσει και σχεδιάζει προϊόντα στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία και τρόπο ζωής.

Έτσι ήταν φυσικό να φέρει την ίδια μοναδικότητα και φήμη που έκανε το σήμα της τόσο αναγνωρίσιμο στον κόσμο της αρωματοποιίας. Τώρα, πέντε χρόνια αργότερα, τα μπουκάλια αρωμάτων για άνδρες και γυναίκες είναι γνωστά για το διαισθητικό σχεδιασμό και το πάθος τους για το σπάνιο και το απροσδόκητο.

Benjamin Cooper

Για τις κολόνιες της, η Mercedes-Benz συνεργάστηκε με τον παγκοσμίως διάσημο κύριο αρωματοποιό Olivier Cresp για να δημιουργήσει ένα διαχρονικό και εκλεπτυσμένο μίγμα που είναι ταυτόχρονα αρωματικό, ξυλώδες και φρουτώδες. Το Cresp χρησιμοποιεί μια πολύ έντονη αρωματική καρδιά από φύλλα κέδρου και γεράνι.

Benjamin Cooper

Ο σχεδιασμός της φιάλης βασίζεται στα διαχρονικά εμβληματικά στοιχεία υψηλής τεχνολογίας της Mercedes-Benz Man. Τα κομψά γυάλινα και μεταλλικά μπουκάλια είναι επενδυμένα με ένα μαύρο ματ μαλακό άγγιγμα, με τις καθαρές γραμμές του εμβληματικού αστέρι της Mercedes-Benz να στέκονται απέναντι σε ένα βαθύ μπλε φόντο. Το τολμηρό και πολυτελές, καινοτόμο αλλά διακριτικό, μπουκάλι ξεχειλίζει μια elegance που μπορεί να συλληφθεί μόνο από τα καλύτερα πράγματα στη ζωή.

Benjamin Cooper

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman