ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η ονειρική Leica M10 "Zagato Edition"

Tweet
Share
Tweet
Share

Η θρυλική Γερμανική εταιρία φωτογραφικών μηχανών Leica, συνεργάστηκε με τον εμβληματικό ιταλό σχεδιαστή Zagato σε μια νέα φωτογραφική μηχανή περιορισμένης έκδοσης αξίας 21.000 δολαρίων προορίζεται για μουσειακές συλλογές κάποια μέρα στο μέλλον. Η  Leica M10 "Zagato Edition" (κατασκευάζεται σε μόλις 250 κομμάτια παγκοσμίως), αποτίει φόρο τιμής στα θρυλικά αυτοκίνητα που σχεδίασε ο Zagato, όπως την Aston Martin DB4 GT, την Alfa Romeo Giulia TZ και την Zagato Maserati Mostro.

Leica

Leica

Εξοπλισμένη με Leica Summilux-M 35 mm f / 1.4 ASPH. φακό, η κάμερα είναι από αλουμίνιο, το υλικό που χρησιμοποιείται σε μερικά από τα πιο εμβληματικά  αυτοκίνητα του Zagato. Αυτό την καθιστά 70 γραμμάρια ελαφρύτερη από την κανονική κάμερα M10 και είναι πιο εύκολο να ελιχτεί εκεί, όπου η ταχύτητα είναι απαραίτητη.

Leica

Leica

Το σώμα της φωτογραφικής μηχανής διαθέτει αυλακώσεις, είναι το πιο λεπτή, με αισθητήρα 24 megapixel, μνήμη προσωρινής αποθήκευσης 2 GB και διαδοχικές λήψεις έως και πέντε καρέ ανά δευτερόλεπτο σε πλήρη ανάλυση.

Leica

Leica

"Η φωτογραφία παίζει σημαντικό ρόλο στην εργασία μας. Χωρίς τις δυνατότητες που προσφέρει η φωτογραφία, δεν θα είχαμε την ικανότητα να ανακατασκευάσουμε οχήματα και δεν θα μπορούσαμε να παρουσιάσουμε το έργο μας τις τελευταίες δεκαετίες με τόσο εντυπωσιακό τρόπο ", δήλωσε ο Dr. Andrea Zagato.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman