ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Γιατί οι συλλέκτες προτιμούν το γαλάζιο χρώμα στα vintage αυτοκίνητα;

Tweet
Share
Tweet
Share

Αναμφίβολα είναι μια ρητορική ερώτηση. Αλλά ασ το δούμε από μια άλλη σκοπιά. Η εκδήλωση Goodwood Festival of Speed ​​του Ηνωμένου Βασιλείου, που πραγματοποιείται στις 13 Ιουλίου του τρέχοντος έτους, είναι ένα ετήσιο βαρόμετρο για το τι είναι ζεστό στην κλασική αγορά αυτοκινήτων, καθώς οι συλλέκτες αγοράζουν και πωλούν όχι μόνο εμβληματικά vintage αυτοκίνητα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, αλλά και τα επερχόμενα επίσης.

Κρίνοντας οι ειδικοί από τις φετινές αποστολές, τα φωτεινά μπλε αυτοκίνητα είναι πιο επιθυμητά από ποτέ, αποπνέοντας μοναδικό vintage appeal και κάνοντάς τα να ξεχωρίζουν σε οποιαδήποτε συλλογή ή show field.

Δείτε 5 εξαιρετικά παραδείγματα:

1972 RANGE ROVER ESTATE

Bonhams

Αυτό για παράδειγμα,  είναι ένα εκπληκτικό χρώμα γνωστό ως Land Rover "Tuscan Blue". Το  Land Rover  διατήρησε αυτό το στυλ σώματος στην παραγωγή του για 24 χρόνια.

1967 ASTON MARTIN DB6 VANTAGE VOLANTE

Bonhams

Ένα από τα 29 που κατασκευάστηκε, είναι η πεμπτουσία του βρετανικού roadster από τη σειρά που ακολουθεί αμέσως μετά το αυτοκίνητο του πράκτορα 007.  Είναι  όμορφη, σπάνια και σε εξαιρετικά πρωτότυπη κατάσταση, η οποία εκτιμάται ότι θα πιάσει  έως και 720.000 δολάρια.

1928 BUGATTI TYPE 40 GRAND SPORT

Bonhams

Όσον αφορά το χρώμα που συνδέεται με μια διάσημη μάρκα, υπάρχουν πολύ λίγες με την "Bugatti Blue". Αυτό το σπάνιο πρόωρο  μοντέλο εκτιμάται στα 460.000 δολάρια.

1985 LAND ROVER D90

Bonhams

Αυτό το Land Rover είναι «κλοπή», με εκτίμηση πώλησης έως και 6.500 δολαρίων, είναι  ο άμεσος πρόδρομος για τα αυτοκίνητα με το όνομα Defender και ως εκ τούτου ένα σίγουρο στοίχημα για αύξηση της αξίας του στο μέλλον.

1989 ASTON MARTIN V8 VANTAGE

Bonhams

Η επιλογή  για ένα από τα πιο επιθυμητά σύγχρονα σπορ αυτοκίνητα, αυτό το σπάνιο παράδειγμα στο Salisbury Blue διαθέτει τις ειδικές βελτιώσεις του κινητήρα "X-Pack" που το κατέστησαν πιο ισχυρό από τη σύγχρονη Ferrari Testarossa. Εκτιμάται ότι θα πιάσει έως και 480.000 δολάρια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman