ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Ένα πανέμορφο καταφύγιο στο Skeleton Coast της Ναμίμπια

Tweet
Share
Tweet
Share

H εταιρεία ταξιδιών περιπέτειας Natural Selection  έχει ανοίξει ένα εξαιρετικά cool  νέο καταυλισμό -  σαφάρι στη Νέα Ακτή του Skeleton της Ναμίμπια. Το Shipwreck Lodge είναι στην πραγματικότητα μια σειρά από καταλύματα σαφάρι σχεδιασμένα να μοιάζουν με τα τρομακτικά ναυάγια που βρίσκονται σε αυτό το γνωστό βόρειο τμήμα της ακτής του Ατλαντικού της Ναμίμπια.

Natural Selection

Το καταφύγιο βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο Skeleton Coast, ένα "πανέμορφο όμορφο μέρος όπου οι πανύψηλοι αμμόλοφοι και οι πλαγιές κυλούν μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι, προσβάσιμο μόνο με το 4Χ4. Σε ένα τοπίο από λευκασμένα οστά φώκιας καθώς και υπολείμματα πάνω από χιλίων πλοίων που έχουν ξεβραστεί στην άμμο, παίρνοντας  μια εξω-επίγεια εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου.

Natural Selection

Οι καμινάδες τωνκαταλυμάτων είναι κατασκευασμένες από ξύλο και παρέχουν ζεστασιά ενάντια στην δροσιά της νύχτας καθώς και συμβάλλουν στην ατμόσφαιρα. Στο εσωτερικό, οι αποχρώσεις του μπλε, του μπορντό, του μαύρου και του λευκού αντιπροσωπεύουν τις "διαρκώς μεταβαλλόμενες διαθέσεις του Ατλαντικού Ωκεανού",  φτιαγμένο με ανακυκλωμένο ξύλο, σχοινί, λινό και βαμβακι.

Natural Selection

Η ομάδα της αρχιτέκτονας Nina Maritz και της σχεδιάστριας Melanie van der Merwe προσπάθησε, ωστε οι καμπίνες να είναι σε μεγάλο βαθμό φιλικές προς το περιβάλλον  χρησιμοποιώντας μόνο μητρικά υλικά, επομένως κάθε καμπίνα κατασκευάστηκε χρησιμοποιώντας μόνο ξύλινα καρφιά ενώ τα φώτα είναι ηλιακά.

Natural Selection

Στο κέντρο του καταυλισμού βρίσκεται ένα σαλόνι και ένα εστιατόριο με πλακόστρωτο κατάστρωμα που προσφέρει απεριόριστη θέα  προς τον Ατλαντικό Ωκεανό. Αυτό δεν είναι το είδος του καταυλισμού σαφάρι όπου καμηλοπαρδάλεις  έρχονται προς περιπλάνηση μέχρι τη σκηνή σας τη νύχτα, αλλά αν η αισθητική σας είναι περισσότερο Star Wars από Out of Africa σίγουρα θα θέλετε να ελέγξετε αυτό το μέρος.

Natural Selection

Οι τιμές ξεκινούν από περίπου 750 δολάρια τη νύχτα και περιλαμβάνουν όλα τα γεύματα, τα ποτά και τις δραστηριότητες, γι 'αυτό είναι αρκετά καλές. Και καθώς ο Ατλαντικός Ωκεανός βρίσκεται κοντά σας, μπορείτε να πάρετε ακόμη και το δείπνο σας στην άμμο, αν είστε διατεθειμένοι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman