ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Eπετειακό reunion των Dinos στο Maranello

Tweet
Share
Tweet
Share

Το 1968 το πρώτο Dino που κατασκευάστηκε από τη Ferrari έκανε το οδικό ντεμπούτο του και παρόλο που ο κινητήρας V6 δεν θεωρήθηκε ως "σωστός" σε άλογα από τους φανατικούς οπαδούς της Ferrari, για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του, έφτασε να θεωρείται ως ένα από τα πιο εμβληματικά σπορ αυτοκίνητα της εποχής.

Ferrari

Για να γιορτάσει την πεντηκοστή επέτειο του Dino την περασμένη εβδομάδα, πάνω από 150 Dinos από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της  Ferrari HQ στο Maranello της Ιταλίας για ένα ιστορικό ράλι που ήταν σχεδόν εξοργιστικό ωραίο για τους επισκέπετες να δουν από κοντα την ομορφιά των αυτοκινήτων της εμβληματικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Ferrari

Με κινητήρα σχεδιασμένο από τον γιο του Enzo Ferrari, το sinuous GT που πήρε το όνομά του για πρώτη φορά παρουσιάστηκε ως πρωτότυπο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο του 1965 και στη συνέχεια παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τορίνο το 1966 πριν παρουσιαστεί επίσημα το Νοέμβριο του 1967, μια μάλλον ασυνήθιστα μακρά διαδικασία γέννησης.

Ferrari

Σε μια απίστευτη έκθεση, τα 150 αυτοκίνητα που συγκεντρώθηκαν στη δοκιμαστική πίστα Fiorano της Ferrari σχημάτισαν ένα ειδικό λογότυπο της 50ης επετείου του Dino ορατό από τον αέρα.

Ferrari

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman