ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Έργο τέχνης η Porsche 911 σχεδιασμένη από τον Paul Smith (εικόνες)

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο βρετανός σχεδιαστής Paul Smith είναι ένας από τους πιο κομψούς άνδρες στον κόσμο και μια αληθινή δημιουργική ιδιοφυΐα που κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή του στυλ από τότε που άνοιξε το πρώτο του κατάστημα το 1960. Οι τολμηρές λωρίδες, γνωστές ως "Artist Stripe ", υπήρξε πάντοτε η σφραγίδα του και την εφάρμοσε σε πολλά είδη μόδας καθώς και σε διάφορα άλλα προϊόντα με τα χρόνια.

Mathieu Bonnie

Mathieu Bonnie

Μέχρι τώρα, όμως, δεν έκανε ποτέ το τόλμημα να σχεδιάσει μια Porsche 911. Σε συνεργασία με την U.K. Porsche customizer Sports Purpose, έφτιαξαν ένα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα, έργο  τέχνης,  που έγινε ποτέ!

Mathieu Bonnie

Mathieu Bonnie

Χρησιμοποιώντας ένα vintage εκπληκτικό μοντέλο του 1965 μια 911ως βάση, ο Turner εφάρμοσε τις εμβληματικές  λωρίδες του Smith σε ένα βαθμό με τις κατάλληλες κορεσμένες αποχρώσεις του 1960 στο όχημα.

Mathieu Bonnie

Mathieu Bonnie

Και για να διατηρηθεί ο σχεδιασμός καθαρός, τα περισσότερα από τα μη βασικά εσωτερικά εξαρτήματα του οχήματος απογυμνώθηκαν, επιτρέποντας στο πανέμορφο σχέδιο χρωμάτων να συνεχιστεί στο εσωτερικό. Ακόμα και το κάθισμα του επιβάτη διαγράφηκε.

Mathieu Bonnie

Mathieu Bonnie

Το κλασικό αυτοκίνητο, το οποίο φέρει χαρακτηριστικά όπως το σκούρο πράσινο, τα μαξιλάρια καθίσματος και το προσαρμοσμένο ξύλινο μαρσπιέ αλλαγής ταχυτήτων είναι σχεδιασμένο για αγώνες δρόμου και έκανε το ντεμπούτο του στην ιστορική εκδήλωση σπορ αυτοκινήτου Le Mans Classic.

Mathieu Bonnie

Mathieu Bonnie

Η πρώτη εμφάνιση του αποτελέσματος της συνεργασίας Paul Smith και U.K. Porsche έγινε στο σωστό timing καθώς φέτος σηματοδοτεί την 70ή επέτειο του πρώτου νικητή της Porsche, 356, καθώς και της 5ης επετείου της 908, που έδωσε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές νίκες στην Porsche τη δεκαετία του '60 και '70.

Mathieu Bonnie

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman