ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η συλλογή Crystal Tales της Swarovski

Tweet
Share
Tweet
Share

Κάθε σεζόν, η ξεχωριστή λάμψη της Swarovski πρωταγωνιστεί σε μια νέα ιστορία και προσκαλεί τις γυναίκες να εξερευνήσουν και να αναδείξουν την πολύπλευρη προσωπικότητά τους. Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2018, η επωνυμία αναβαθμίζει με ονειρεμένο τρόπο τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ με τη συλλογή της Crystal Tales, όπως εξηγεί η Διευθύντρια Δημιουργικού Nathalie Colin: «Σήμερα, η καθημερινότητά μας επηρεάζεται από τον μεγάλο όγκο πληροφοριών και την οπτική ρύπανση. Πρόκειται για ένα περιβάλλον που κινείται πολύ γρήγορα και πολλές φορές προκαλεί έντονα συναισθήματα, ενώ απαιτεί συνεχή ευελιξία. Ο κόσμος της μαγείας και των παραμυθιών προσφέρει μια διέξοδο από την καθημερινότητα. Είναι ένας τόπος όπου τα ζώα του δάσους έχουν ψυχή και εμείς μεταμορφωνόμαστε σε σύγχρονους σαμάνους, που μπορούν να κατανοήσουν τη γλώσσα τους. Αυτός ο συναρπαστικός κόσμος αποτέλεσε έμπνευση για τη Συλλογή Crystal Tales. Αυτή τη σεζόν, θέλω να προσφέρω στις γυναίκες έναν φιλόξενο και λαμπερό κόσμο όπου θα μπορούν να εμπνευστούν από μοναδικά σχέδια και να αισθανθούν πιο μοναδικές από ποτέ».

Η χρωματική παλέτα από πλούσιες αποχρώσεις του χρυσού, του βαθύ μπλε, του ζαφειριού, του βυσσινί και του σμαραγδιού προσδίδουν ανεπιτήδευτα μια αίσθηση γοητείας σε κάθε εμφάνιση, πρωινή ή βραδινή. Η Swarovski απογειώνει το όραμά της για τη θηλυκότητα με πολύ μοντέρνα σχέδια, αμέτρητα layers από μακριά μενταγιόν και γούρια, τολμηρά δαχτυλίδια κοκτέιλ, λεπτεπίλεπτα κομμάτια και περίτεχνα σκουλαρίκια.

Υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να λάμψετε φέτος το φθινόπωρο με την περιζήτητη Swarovski Remix Collection, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα ακόμα περισσότερων τρόπων έκφρασης του προσωπικού στυλ με την προσθήκη της νέας σειράς Swarovski Remix Charms που περιλαμβάνει λαμπερά γράμματα με κρύσταλλα pavé και χρωματιστά στοιχεία γενέθλιων λίθων.

Βασική πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ο φανταστικός κόσμος του δάσους, που εμπλουτίζει με κάθε τρόπο τη συλλογή. Οι λαμπεροί σχεδιασμοί και οι vintage λεπτομέρειες αντικατοπτρίζουν τη χλωρίδα και την πανίδα, ενός μαγεμένου δάσους. Στη σειρά Magnetic, τα μοτίβα των εντόμων επαναπροσδιορίζονται με νέους, λαμπερούς τρόπους. Trendy σχήματα, ασύμμετρα σκουλαρίκια, καρφίτσες, κολιέ σε layers, δαχτυλίδια «σεβαλιέ» και κοκτέιλ αστράφτουν με κρύσταλλα Pointiage® της Swarovski, περίτεχνες λεπτομέρειες και διάφορους μεταλλικούς τόνους. Με τη μοναδική γοητεία που εκπέμπει, η σειρά March θα συμπληρώσει με υπέροχο τρόπο τη συλλογή αξεσουάρ κάθε γυναίκας. Οι λάτρεις των μοτίβων με ζώα του δάσους, όπως η αλεπού, η κουκουβάγια και ο σκίουρος, θα γοητευτούν από τον συνδυασμό των χρυσών μεταλλικών τόνων και των κρυστάλλων Swarovski, για μια εμφάνιση τόσο εκκεντρική όσο και εκλεπτυσμένη.

Η σεζόν κλείνει εντυπωσιακά με μια Χριστουγεννιάτικη συλλογή εμπνευσμένη από τα παραμύθια. Η χαρακτηριστική λάμψη της Swarovski βρίσκεται παντού στο μαγευτικό δάσος, ανεξίτηλη μέσα στον χρόνο, και εμπνέει όλους όσοι προσφέρουν δώρα στον κόσμο να σκορπίσουν χαρά, αγάπη και λάμψη. Η διάθεση είναι μαγική και ποιητική, τόσο στις καθημερινές φιγούρες –όπως στη σειρά Louison που εμπνέεται από τα παγωμένα χειμωνιάτικα φύλλα – όσο και στα εκθαμβωτικά δώρα.

Αυτή η αστραφτερή γκάμα προϊόντων ενσαρκώνει την αισθητική υπογραφή της επωνυμίας και κάνει πραγματικότητα τη φιλοσοφία «Brilliance for all», δίνοντας στη μοναδική προσωπικότητα κάθε γυναίκας τη δυνατότητα να λάμψει με σχέδια εμπνευσμένα από τις τάσεις της μόδας, μοντέρνα και ευέλικτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman