ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το πολύ cool νέο V-Lux explorer kit της Leica

Tweet
Share
Tweet
Share

Η φωτογραφική μηχανή V-Lux της Leica, αναφέρεται ως "το Swiss knife " στην κατηγορία των μικρών φωτογραφικών μηχανών. Τώρα, το φημισμένο εμπορικό σήμα την έκανε ακόμα πιο ευέλικτη με ένα νέο κιτ που συνδυάζει έναν ιμάντα σχοινιών αναρρίχησης και μια τραχιά τσάντα φωτογραφικής μηχανής καμβά σαφάρι: το Leica V-Lux Explorer Kit, κοστίζει σήμερα 1.350 δολάρια. Ο φακός γρήγορου και μεγάλου οπτικού ζουμ στη φωτογραφική μηχανή 20MP με βίντεο 4K είναι το εξαιρετικό χαρακτηριστικό του, ενώ τα κομψά αξεσουάρ, βεβαίως, αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητές της.

 

Leica

Η τσάντα είναι από την αποκλειστική  συλλογή ONA της Leica και ο ιμάντας κόκκινου σχοινιού είναι από την cult εμπορική φίρμα αξεσουάρ φωτογραφίας COOPH. Η τσάντα διαθέτει ρυθμιζόμενες εσωτερικές τσέπες με δερμάτινα και μεταλλικά στοιχεία, ενώ ο ιμάντας είναι κατασκευασμένος από το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται για σχοινιά αναρρίχησης και έχει ιταλικές δερμάτινες λεπτομέρειες.

Related image

Με άλλα λόγια έχει όλα τα κίνητρα που χρειάζεστε για να φτάσετε να την αγοράσετε και να τραβήξετε μερικές εκπληκτικές εικόνες αυτή τη χειμωνιάτικη σεζόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman