ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

3INA: Destination Dance!

Tweet
Share
Tweet
Share

Η νέα χριστουγεννιάτικη limited edition συλλογή, ήρθε για να απογειώσει το γιορτινό μας look!

Η γνωστή αλυσίδα καλλυντικών 3INA (προφέρεται Mina) αποτελεί πηγή έμπνευσης χάρη στο μοναδικό της χαρακτήρα: πολυτελής αλλά προσιτή, θηλυκή αλλά όχι ψεύτικη, αυθεντική και ολοκληρωμένη. Οι συλλογές της 3INA απαρτίζονται από μια ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων και τα προϊόντα της αποτελούν την πιο έξυπνη επιλογή ομορφιάς για γυναίκες που θέλουν και ξέρουν να ξεχωρίζουν.

3INA: Destination Dance!

Με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων, η εταιρεία λανσάρει τη νέα χριστουγεννιάτικη limited edition συλλογή της με την ονομασία Destination Dance. Πρόκειται για μια συλλογή εμπνευσμένη από την disco, λαμπερή όσο και οι μέρες των γιορτών, που ήρθε για να απογειώσει το γιορτινό μας look και να μετατρέψει την καθεμία μας σε dancing queen των βραδινών της εξόδων!

Η νέα Destination Dance συλλογή περιλαμβάνει lip gloss, μάσκαρα, υγρό highlighter, ματ κραγιόν αλλά και gel σκιά ματιών, όλα γεμάτα glitter, εκτυφλωτικές αποχρώσεις και μεταλλικά χρώματα που παραμένουν σταθερά και αναλλοίωτα όλο το βράδυ, ενώ περιλαμβάνει και νεσεσέρ για να τα έχουμε πάντα μαζί μας! Τα προϊόντα της συλλογής διατίθενται σε υπέροχες holographic μονές συσκευασίες και σε συσκευασίες δώρου που θα ξετρελάνουν τις φίλες μας!

3INA: Destination Dance!

Ρεβεγιόν ή party λοιπόν, ο προορισμός είναι ένας: Destination Dance!

Μία συλλογή που δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα καμίας γυναίκας που πιστεύει, όπως κι εμείς στην 3ΙΝΑ, πως χρώμα σημαίνει έκφραση και ελευθερία!

Σημαίνει όμως και τόλμη, τόλμη να δημιουργούμε μοναδικά fashion-looks που μαγνητίζουν τα βλέμματα και μας κάνουν να ξεχωρίζουμε!

Η 3ΙΝΑ βάζει το χρώμα και τη λάμψη, εμείς ας βάλουμε την έμπνευση.

http://www.3ina.com
https://www.facebook.com/3ina.greece/
https://www.instagram.com/3inagreece/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman