ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το ασυμβίβαστο Range Rover Sport SVR

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Range Rover Sport SVR είναι ένα πλήρως εξοπλισμένο SUV με καθαρές επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου που δεν έχει και δεν συμβιβάζεται και δεν είναι απλά, ένα άλλο crossover. Η  Land Rover είναι παγκοσμίως γνωστή ως η αυτοκινητοβιομηχανία που κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα πολυτελή SUV του κόσμου και το Range Rover Sport είναι μια σύγχρονη εικόνα από το αρχικό Land Rover που λανσαρίστηκε το 1948.

Και αυτό πριν την ίδρυση της αποκλειστικής Special Vehicle Operations division της Land Rover, η οποία κατασκευάζει από αυτοκίνητα για τις ταινίες του Bond  αποκλειστικά, μέχρι εξαιρετικές εκδόσεις SUV.

Land Rover

Η έκδοση SVR της ήδη αξιοζήλευτη Range Rover Sport διαθέτει ένα 5.0-λίτρων υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα με 575 hp και 516 lb-ft  ροπής. Σε όρους απλού ανθρώπου αυτό μεταφράζεται σε 0-60 mph σε 4,3 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα 176 mph, επιβεβαιωμένη σε πολλές δοκιμές.

Land Rover

Ο θόρυβος που παράγεται είναι όλα τα λεφτά και ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του,  γιατί κανένας δεν περιμένει ένα ι SUV να ακούγεται με αυτόν τον τρόπο. Μέχρι να το ακούσουν, το μόνο στοιχείο του θηρίου κρύβεται κάτω από το καπό του, που είναι από ανθρακονήματα, μαζικές εισαγωγές αέρα, 21 ιντσών ζάντες και κόκκινες δαγκάνες φρένων, αρκετά αισθητή κάτω από κατάλληλες συνθήκες.  Και, διαφορετικές αρκετά λεπτές οπτικές ενδείξεις.

Land Rover

Με αρχική τιμή στα 113.900 δολάρια το εσωτερικό αναβαθμίζεται, με αρίστης ποιότητας δερμάτινα καθίσματα Windsor, άριστες επιδόσεις και εξαιρετική απόδοση. Και η απίστευτη επιτάχυνση συνδυάζεται φέρει την υπογραφή της Land Rover με την εκπληκτική ικανότητα της  εκτός δρόμου, ενώ η αξιοσημείωτη ευελιξία του Range Rover είναι σε πλήρη ισχύ σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Land Rover

Το ταχύτερο Land Rover που κατασκευάστηκε ποτέ, το SVR είναι πιθανό να συγκινήσει ακόμα και κάποιο αγοραστή της Lamborghini Urus, ο οποίος σε κάθε περίπτωση, πρέπει να διαθέσει από 200 χιλ. δολάρια και πάνω, ενώ για όποιον εκτιμά τη φινέτσα του βρετανικού σήματος του Range Rover, αναμφίβολα το Sport SVR προσφέρει περισσότερα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman