ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τα κλασικά αυτοκίνητα «χρυσή» επένδυση

Tweet
Share
Tweet
Share

Και αυτό χάρη στο Rally Rd, μια εφαρμογή βασισμένη σε εφαρμογές, που είναι συμβατή με την SEC, δημοκρατικοποιημένη πλατφόρμα επενδύσεων για την πιο όμορφη εκτίμηση περιουσιακών στοιχείων: κλασικά αυτοκίνητα.

Κάθε αυτοκίνητο ελέγχεται από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας, που αποκτήθηκαν, ασφαλίστηκαν, χωρίστηκαν σε μετοχές και στη συνέχεια προσφέρθηκαν ως επενδύσεις σε μετοχές σε χρήστες όλων των επιπέδων εισοδήματος. Και φυσικά, κάθε αυτοκίνητο διατηρείται επαγγελματικά και παρακολουθείται 24 ώρες το 24ωρο.

Η κατηγορία των στοιχείων του ενεργητικού ξεπέρασε τον χρυσό, στο S & P500 και στο New York City Real Estate από το 2012 τα οποία μόλις πήραν στα χέρια τους ένα από τα δύο  Lamborghini Countach Turbo S του 1980 που βρέθηκε πρόσφατα σε άριστη κατάσταση σε ένα κοντέινερ στο Λας Βέγκας .

Rally Rd

Οι μετοχές ξεκινούν από περίπου 50 δολάρια και η εφαρμογή καθιστά εξαιρετικά εύκολο να πετάξει όποιος διαθέτει μερικά δολάρια σε ένα "απόθεμα" κλασικού αυτοκινήτου σαν την Lamborghini Countach Turbo S του 1980.

Επενδύστε ελεύθερα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman