ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κάντε στο πλάι, περνά το νέο Velar της Land Rover

Tweet
Share
Tweet
Share

Η Land Rover μόλις ανακοίνωσε τη νέα κορυφαία έκδοση του μοντέλου της Velar, που είναι σίγουρα ένα από τα πιο εντυπωσιακά Range Rovers που κατασκευάστηκε ποτέ. Η δυναμική έκδοση του Velar SVAutobiography 2020, σχεδιασμένη να είναι διαθέσιμη μόνο για ένα χρόνο, είναι η πιο ισχυρή έκδοση του μοντέρνου οχήματος που βρίσκεται ανάμεσα στο Evoque και το Range Rover Sport στη σειρά SUV της British Marque.

Land Rover

Σχεδιασμένο και αναπτυγμένο από το τμήμα ειδικών οχημάτων Land Rover, γνωστό για ακραία οχήματα όπως το Range Rover Sport SVR, η νέα έκδοση Velar SVAutobiography Dynamic Edition αποκτά έναν πολύ ισχυρότερο κινητήρα καθώς και βελτιωμένο σχεδιασμό εσωτερικού / εξωτερικού χώρου. Το ταχύτερα και πιο ισχυρό Velar ποτέ, ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V8 5.0 λίτρων παράγει 550 hp και 502 lb.-ft. της ροπής, ανεβαίνοντας από 0-60 μίλια / ώρα σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα στο δρόμο με τελική ταχύτητα 170 μίλια / ώρα.

Land Rover

Αναβαθμισμένα εξαρτήματα φρένων και ανάρτησης, καθώς και προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για τα πάντα, από το σύστημα μετάδοσης κίνησης μέχρι τα διάφορα συστήματα υποστήριξης οδηγού, σημαίνει ότι η Velar SVAutobiography Dynamic Edition μπορεί να διοχετεύσει όλους τους μυς της για μια απίστευτη οδηγική εμπειρία στο δρόμο ή εκτός δρόμου. Εξωτερικά, οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Land Rover δημιούργησαν ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισόδους αέρα για να τροφοδοτήσουν τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 ενώ ταυτόχρονα βοηθούν στην ψύξη του αναβαθμισμένου συστήματος πέδησης, ενώ οι τετραπλές εξατμίσεις είναι μια υπόδειξη για τις  ισχυρές επιδόσεις του.

Land Rover

Οι διακριτικά σφυρηλατημένες ζάντες στους τροχούςαπό αλουμίνιο παρέχουν μια άλλη ένδειξη για την ενισχυμένη απόδοση τους, ειδικά όταν συνδυάζονται με τις προαιρετικές ζάντες 22 ιντσών με ένα μοναδικό φινίρισμα Silver Sparkle.. Η πρόσθετη ισχύς σταματήματος των μαζικών σπασιμάτων επισημαίνεται με κόκκινα παξιμάδια φρένων.

Land Rover

Ένα εξατομικευμένο σύστημα εξάτμισης SV Variable Active διαθέτει τεχνολογία για τη βελτιστοποίηση της σημείωσης εξάτμισης, παρέχοντας στον Velar ένα ξεκάθαρο θόρυβο V8 και ποπ που θα έχει τους θεατές να στρέφουν τους λαιμούς τους. Το όχημα θα διατίθεται σε έξι εξωτερικά χρώματα: Firenze Red, Μαύρο, Eiger Gray, Fuji White, Indus Silver και, με ειδική παραγγελία, Satin Byron Blue, με αντίθετη μαύρη οροφή ως στάνταρ.

Land Rover

Μέσα στο όχημα θα βρείτε διπλό ραμμένο, διάτρητο και καπιτονισμένο δέρμα Windsor, μοναδικό σε αυτή την έκδοση και διατίθεται σε τέσσερις συνδυασμούς χρωμάτων για την ενίσχυση των ρυθμιζόμενων καθισμάτων εμπρός με θερμαινόμενο και ψυχρό σύστημα  με λειτουργίες μνήμης και μασάζ. Ένα προσαρμοσμένο αθλητικό τιμόνι με μετατοπιστές τοποθετείται δίπλα στην οθόνη διαδρατικής οδήγησης 12,3 ιντσών και το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας InControl Touch Pro Duo με κουμπιά και πλήκτρα που ακούγονται στα ψηφιακά χειριστήρια. Ένα προαιρετικό πακέτο από ανθρακονήματα δίνει μια πιο επιθετική εμφάνιση.

Land Rover

"Το Velar είναι ένα υποδειγματικό κομμάτι της αυτοκινητοβιομηχανίας που προσφέρει τις αρχές ενός  αναγωγικού σχεδιασμού", λέει ο αρχιτέκτονας σχεδιασμού της  Land Rover, Gerry McGovern. "Η βελτίωση της απόδοσης είναι απλή," σημειώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Special Operations Jaguar Land Rover Michael van der Sande, "η πρόκληση εδώ ήταν η διατήρηση του κουλ χαρακτήρα, της ικανότητας και της βελτίωσης που είναι εγγενής στο Range Rover Velar. .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman