ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Όλες οι ωραιότερες πισίνες του κόσμου σε ένα βιβλίο

Tweet
Share
Tweet
Share

Το Great Bath (Μεγάλο Λουτρό)  στο χώρο του Mohenjo-Daro στο σύγχρονο Πακιστάν ήταν πιθανότατα η πρώτη πισίνα, που δημιουργήθηκε κάποια στιγμή γύρω στο 3000 π.Χ. Πολύ μακριά από τις σημερινές στο Beverly Hills, ίσως, αλλά η βασική ιδέα έχει αλλάξει πολύ λίγα ακόμη και αν ο σχεδιασμός εξελίχθηκε πέρα ​​από τη φαντασία.

Τα τελευταία 50 χρόνια οι πισίνες έχουν καταστεί ένα ουσιαστικό στοιχείο του πολυτελούς σχεδιασμού κατοικιών και θέσεων και τώρα διατίθεται τελικά ένα βιβλίο για την απεικόνιση των καλύτερων παραδειγμάτων.

Το βιβλίο Splash: Η τέχνη της πισίνας από την Annie Kelly με φωτογραφίες από τον Tim Street-Porter, που θα κυκλοφορήσει  από την Rizzoli την επόμενη εβδομάδα, σίγουρα θα στολίσει πολλά τραπέζια καφέ. Διαθέτει περισσότερες από 200 έγχρωμες εικόνες σε ισάριθμες  σελίδες, χωρισμένες σε κεφάλαια με τίτλο Pool Pools, Architectural Pools, Infinity Pools και Fantasy Pools.

Rizzoli

Δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια "γιορτή του στυλ, του σχεδιασμού και της χαράς που μας φέρνουν αυτά τα ιδιωτικά καταφύγια", από τις "αστείρευτες πισίνες με θέα στον ωκεανό και τις καταπράσινες πισίνες σε δραματικούςς καταρράκτες " διαμορφωμένες αυλές, δραματικές παραλίες σε τροπικούς παράδεισους. "

Rizzoli

Με τις τεχνολογικές εξελίξεις, οι πισίνες μπορούν τώρα να πάρουν μυριάδες μορφές, αντανακλώντας την έντονη αρχιτεκτονική των κατοικιών που έχουν κατασκευαστεί ή υποθέτοντας περισσότερες οργανικές μορφές για να συνδυάσουν καλύτερα το τοπίο.

Rizzoli

Στο βιβλίο θα βρείτε επίσης λίγες πισίνες που ανήκουν σε διάσημους όπως η Cher και η Dianne Keaton μαζί με κορυφαίους σχεδιαστές όπως η Bunny Williams και η Carolyne Roehm και τα αριστουργήματα των φημισμένων αρχιτεκτόνων Frank Lloyd Wright, Richard Neutra και Luis Barragán.

Rizzoli

Το βιβλίο ολοκληρώνεται με ένα τμήμα σχετικά με τα στοιχεία της πισίνας, από τον εξωραϊσμό, τα πλακάκια, τις διαμορφωμένες επιφάνειες και τα τζακούζι, υπαίθρια ντους, έπιπλα και πολλά άλλα που μπορείτε να σκεφτείτε.

Rizzoli

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman