ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Κλασικά αξεσουάρ με υπογραφή για οδηγούς του... σαββατοκύριακου

Tweet
Share
Tweet
Share

Ο Christophe Fenwick είναι ένας από τους αξιοθαύμαστους ανθρώπους που έχουν μετατρέψει το πάθος του σε μια επιχείρηση. Μεγάλος φαν των κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ο παριζιάνος σχεδιαστής  έχει κατασκευάσει μια σειρά γάντια οδήγησης και τώρα παπούτσια που είναι τόσο cool,  όσο και αρκετά όμορφα για να φορεθούν με τα καλύτερα κλασικά αυτοκίνητα του κόσμου, είτε από οδηγούς νικητές σε πίστες αγώνων, είτε από οδηγούς νικητές του δρόμου το Σαββατοκύριακο.

Thomas Cortesi

Ο  Fenwick, εδώ και καιρό έχει συλλέξει και κυνηγά παλιά ανταλλακτικά, έκανε τις δικές του επισκευές, ανταγωνίστηκε σε αγώνες και συμμετείχε σε οδικά ταξίδια, σημειώνει. Ως οδηγός θυμάται το αβίαστα στυλ του Steve McQueen, και έψαχνε για τα κατάλληλα γάντια, αλλά δεν μπορούσε να βρει κανένα ζευγάρι που να ήταν πρακτικό αλλά και αρκετά καλό για τους σκοπούς του.

Laurent Nivalle

Ως εκ τούτου είχε ένα ζευγάρι προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές του, εμπνευσμένο από κλασικά σχέδια της δεκαετίας του 1960. Βρήκε επίσης μια αποκλειστική μέθοδο εφαρμογής πατίνας στο δέρμα για να τους δώσει ένα λαμπερό vintage εμφάνιση, που αντανακλά την πατίνα των ίδιων των αυτοκινήτων.

Laurent Nivalle

Οι φίλοι του και οι γνωριμίες των ενθουσιωδών φαν αυτοκινήτων και των μοτοσικετών ήταν τόσο απογοητευμένοι από τα συνήθη γάντια του, που αποφάσισε να δημιουργήσει μια ολόκληρη συλλογή για συναδέλφους κλασικούς οδηγούς και ενθουσιώδες οπαδούς και μέχρι το τέλος του 2014 η μάρκα του ξεκινούσε μια νέα πορεία.

Laurent Nivalle

Η Fenwick χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα δέρματα απο ελάφια και δέρματα επεξεργασμένα στην Ιταλία για τα γάντια του και μερικά μοντέλα είναι επενδεδυμένα με σκωτσέζικο κασμίρ ή λεπτό βαμβακερό πλεκτό βαμβάκι για επιπλέον ζεστασιά, όλα ραμμένα από οικογένεια τεχνιτών. Τα σχέδια του είναι εμπνευσμένα από τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες στην προσωπική του συλλογή.

Christophe Fenwick

Μέσα στο παρελθόν έτος έχει προσθέσει μια συλλογή από πανέμορφα δερμάτινα και σουέτ παπούτσια οδήγησης στο μίγμα, με βάση αυτά που φοριούνται από τους τύπους των Formula One και Le Mans οδηγούς πριν από δεκαετίες, συμπεριλαμβανομένων μερικών μοντέλων περιορισμένης έκδοσης προς τιμήν των εικονικών κλασικών αγώνων αυτοκινήτων

Christophe Fenwick

Ελέγξτε όλα αυτά εδώ με χρώματα όπως το British Racing Green και το μαλακό Maserati burgundy. Ο Fenwick προσφέρει επίσης μια υπηρεσία κατόπιν παραγγελίας, εάν θέλετε τα γάντια ή τα παπούτσια σας να ταιριάζουν με την  E-Type σας, για παράδειγμα με επενδύσεις στο ίδιο ύφασμα με την ταπετσαρία ή με ανάγλυφη ετικέτα με τις πινακίδες του αυτοκινήτου σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman