ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μια μοναδική Porsche με την υπογραφή του Berluti, Paris

Tweet
Share
Tweet
Share

Ένα απίστευτο 1973 Porsche 911 Targa με ένα δερμάτινο εσωτερικό Berluti θα είναι o πρωταγωνιστής στην online δημοπρασία του οίκου Sotheby's, που θα διεξαχθεί από τις 24 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου, με εκτιμώμενη τιμή 250.000 δολάρια, το κλασικό Porsche 911 Targa έρχεται από το τελευταίο έτος παραγωγής της F-σειράς Targa.

Sotheby's

Ο Berluti, ο πολυτελής οίκος υποδημάτων και δερμάτινων ειδών που ανήκει στην LVMH, ιδρύθηκε το 1895 και  η λίστα με τους διάσημους πελάτες του συμπεριλαμβάνει όλους, από τον Marcel Proust και τον δούκα του Windsor, στους Andy Warhol και Jeremy Irons. Το υπογεγραμμένο δέρμα Venizia είναι εξαιρετικό περιποιημένο στο χέρι, δίνοντάς του μια πλούσια πατίνα και καθιστώντας το ένα από τα πιο όμορφα 911 Targa, που φτιάχτηκαν κατά παραγγελία  ποτέ.

Sotheby's

Το Berluti: Porsche 911 Targa, διαθέτει τον αρχικό αερόψυκτο κινητήρα 2,4 190 hp. Είναι η παραλλαγή S, που σημαίνει ότι μοιράζεται πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά του 2.7 RS. Αυτό είναι το πρώτο πλήρως προσαρμοσμένο αυτοκίνητο από τον Berluti και όλες οι εργασίες έγιναν από έναν master tapiser υπό την καθοδήγηση του atelier Berluti στη Γαλλία.

Sotheby's

Εκτός από τα καθίσματα, στα δερμάτινα στοιχεία  περιλαμβάνονται δερμάτινο τιμόνι και ένα ταμπλό με διπλή επάνω ραφή. δερματινο μοχλό ταχυτήτων,  μια προσαρμοσμένη οροφή Targa με δερμάτινο κάλυμμα κεφαλής. μια δερμάτινη τσάντα και παπούτσια στο πίσω κάθισμα με δέρμα Venezia, και υπογραφή «Berluti Paris» στη θύρα του ντουλαπιού

Sotheby's

....πιο όμορφη σεν γίνεται!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman