ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Concours d'Elégance Suisse, μια μοναδική εμπειρία με μοναδικά αυτοκίνητα και πολύ στυλ

Tweet
Share
Tweet
Share

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ελβετία τον Ιούνιο; Αν σας αρέσουν τα κλασικά αυτοκίνητα - και σε ποιόν δεν αρέσουν θα πείτε  - θα πρέπει να ζήσετε την εμπειρία της αναβίωσης μιας ελβετικής παράδοσης που χρονολογείται από το 1927, το Concours d'Elégance Suisse, που θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη φορά στο ιστορικό Château de Coppet στις 21-23 Ιουνίου.

 

Concours d'Elegance Suisse

Σε απόσταση 15 λεπτών από τη Γενεύη και 30 λεπτών από τη Λωζάνη, το εκπληκτικό Chateau, το οποίο προσφέρει πανοραμική θέα στη φημισμένη κορυφή του Mont-Blanc καθώς και στη λίμνη της Γενεύης, η οποία γίνεται ακόμη πιο όμορφη με την προσθήκη των κλασικών αυτοκινήτων.

Concours d'Elegance Suisse

Η εκδήλωση ανοίγει με ένα τζέντλεμανς  rally που ονομάζεται Tour d'Elegance, όπου η σωστή ενδυμασία είναι το κλειδί. tip: πάρτε μαζί σας ένα ζευγάρι γάντια οδήγησης Christophe Fenwick και θα χωρέσετε κάπου σε μια θέση συνοδηγού. Μετά το rally ακολουθεί ένα γκουρμέ γεύμα στο γκαζόν του Chateau .

Concours d'Elegance Suisse

Στη συνέχεια, η πραγματική δράση αρχίζει καθώς η Concours παρουσιάζει μια επιλογή από "θεαματικά κλασικά αυτοκίνητα που σπάνια βλέπουν οι «κοινοί θνητοί», πολλά από τα οποία ανήκουν σε ελβετούς τραπεζίτες και αριστοκράτες.

Concours d'Elegance Suisse

Οι  κλασικές Ferrari αποδεικνύονται η καλύτερη επένδυση, ειδικά επειδή είναι εξαιρετικά σταθερές επενδύσεις, αλλά και οι Porsches, Aston Martins, Maseratis, Jaguars και πολλά άλλα το ίδιο. Η φετινή εκδήλωση θα αναδείξει μια τάξη "Future Classics" που φτιάχτηκε για την περίοδο 1970-1985 για την οποία θα απονεμηθεί ένα ειδικό τρόπαιο, στο κορυφαίο μοντέλο /μάρκα.

Concours d'Elegance Suisse

Η φετινή εκδήλωση θα γιορτάσει επίσης δύο σημαντικές για την αυτοκινητοβιομηχανία επετείους: την 100ή επέτειο της Bentley και την 110η επέτειο της Bugatti, εκ των οποίων θα παρουσιαστούν πολλά μοντέλα  και των δύο μαρκών. Και τέλος, θα αποτίσει φόρο τιμής στη ελβετική, μηχανική ακριβείας με μια "εξαιρετική έκθεση" από ωραία ρολόγια της κορυφαίας μάρκας ρολογιών, Breitling.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μερικά από τα πιο πρόσφατα μοντέλα από τις κορυφαίες μάρκες πολυτελείας .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman