ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το ωραιότερο κατάστημα Clubhouse Blazers στη Νέα Υόρκη

Tweet
Share
Tweet
Share

Το κατάστημα Clubhouse Blazers 'Clubhouse στην Grand Street στο SoHo προοριζόταν μόνο για ένα pop-up τριών μηνών. Αλλά άρχισε να αισθάνεται σαν στο σπίτι του, έτσι επέκτεινε τον μήνα μίσθωσης σε ανά μήνα. Και τελικά, όταν η ευκαιρία παρουσιάστηκε, αποφάσισαν να το μετατρέψουν από pop-up σε ναυαρχίδα, φτιάχνοντας το χώρο εξ ολοκλήρου όμοια με ένα vintage κατάστημα και διακοσμώντας το  με ένα τραπέζι μπιλιάρδου, vintage Coke διανομέα, τραπέζι foosball, τραπέζι πινγκ-πονγκ, από τον Donald Robertson και τον Brian Nash, ακόμη και μια arcade Street Fighter II.

Omi Tanaka

Πέετα από τα διασκeδαστικά vintage παιχνίδια, είναι καλά εξοπλισμένο με όλα τα ρούχα Rowing Blazers, από μπλούζες rugby έως hoodies και tees, μαζί με μια μικρή αλλά υψηλής ποιότητας επιλογή  vintage ευρήματα από την ιδρυτική προσωπική συλλογή του Jack Carlson και σπάνια κλασικά ρολόγια (νομίζω Rolex και Heuer) που προέρχονται από το Foundwell και Wind Vintage.

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Omi Tanaka

Άνοιξε επισήμως στις 2 Μαΐου, πραγματοποιήστε μια εικονική περιήγηση στον παρακάτω χώρο και εάν βρίσκεστε στη Νέα Υόρκη, επισκεφτείτε το. Αξίζει τον κόπο!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman