ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η αποκάλυψη του αναπαλαιωμένου BMW Garmisch

Tweet
Share
Tweet
Share

Η BMW μόλις αποκάλυψε ένα αναπαλαιωμένο BMW Garmisch σχεδιασμένο από τον Ιταλό, influential σχεδιαστή  αυτοκινήτων Marcello Gandini, ένα κλασικό concept car που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς αφού έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 1970.

"Ο Marcello Gandini για μένα είναι ένας από τους grandmasters του σχεδιασμού αυτοκινήτων και τα αυτοκίνητά του ήταν πάντα μια σημαντική πηγή έμπνευσης για το έργο μου", λέει ο Adrian van Hooydonk, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της BMW Group Design.

BMW

"Η οικοδόμηση της BMW Garmisch για δεύτερη φορά μας έδωσε την ευκαιρία να αποτίσουμε φόρο τιμής στον κ. Gandini, να ανακαλέσουμε ένα από τα λιγότερο γνωστά του αυτοκίνητα και να τονίσουμε την στιλιστική επιρροή του στην εξέλιξη της BMW. Για μένα, αυτό μόνο ήταν αρκετός λόγος για να γίνει αυτό το έργο - γεμίζοντας τα κενά και ολοκληρώνοντας την ιστορία της BMW. "

BMW

Η BMW κατάφερε να κατασκευάσει το κομψό, αυτοκίνητο  που κατασκευάστηκε σε μόλις δύο μήνες χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία 3D μοντελοποίησης για να κλωνοποιήσει πιστά το αρχικό μοντέλο από σχεδόν 50 χρόνια πριν.

BMW

"Τα σχέδια του Marcello Gandini ήταν πάντοτε πολύ σαφή και πολύ καθαρά, αλλά και πολύ δραματικά", λέει ο van Hooydonk. "Γι 'αυτό το λόγο το έργο του είναι τόσο εμπνευσμένο. Ήταν πάντα σε θέση να δημιουργήσει κάτι θεαματικό χρησιμοποιώντας πολύ λίγα σχεδιαστικά στοιχεία. Αυτή η προσέγγιση της προσπάθειας του να κατταφέρει πολλά με λιγότερα είναι αρκετά σύγχρονη ακόμα.

BMW

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman