ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Brabus 800: Το θηρίο που βρυχάται

Tweet
Share
Tweet
Share

H Brabus, αποκάλυψε την τελευταία της  δημιουργία βασισμένη στo  κορυφαίο supercar της Mercedes Benz, το Mercedes-AMG GT 63 S. Το Brabus 800 το οποίο διαθέτει έναν τεράστιο κινητήρα 800 ίππων - 170 ίππους παραπάνω από το εργοστασιακό μοντέλο - εκτοξεύοντας το από 0-62 μίλια / ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα με ηλεκτρονικά περιορισμένη τελική ταχύτητα 196 μίλια / ώρα.

Brabus

Μόλις έκανε το ντεμπούτο του στο 2019 Top Marques Monaco, η μαύρη  εμφάνιση του είναι ένας συνδυασμός γυαλιστερού χρώματος και συστατικών "γυμνού" αερόβιου άνθρακα, καθώς και οι σφυρηλατημένοι τροχοί 10 ακτίνων, με πορτοκαλί δαγκάνες φρένων που παρέχουν το μοναδικό ποπ χρώμα .

Brabus

Το Brabus διαθέτει  ενισχυμένη ιπποδύναμη στα 800 άλογα,  με την αντικατάσταση των δύο υπερσυμπιεστών του V8 κινητήρα,  μεγαλύτερες και ισχυρότερες, μεταξύ άλλων, τροποποιήσεις συμπεριλαμβανομένου και νέου λογισμικού. Τέλος, είναι εξοπλισμένο με ένα σπορ  κιβώτιο εννέα ταχυτήτων που ελέγχεται από το τιμόνι.

Brabus

Μια νέα προσαρμοσμένη εξάτμιση προσφέρει επίσης ένα πλήρες φοβερό  βρυχηθμό, ο  οποίος μπορεί να ρυθμιστεί μέσω διαφορετικών τρόπων ανάλογα με το πόσο θόρυβο θέλετε να κάνετε, με τη λειτουργία "Coming Home" σε ένα πολιτισμένο βρόχο.

Brabus

Δεν μπορεί κανείς να αποφασίσει τι από τα δυο τoν συγκινούν, ο ήχος του βρυχηθμού  των 800 αλόγων, ή η κορυφαία ταχύτητα ...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Προηγούμενο θέμα Επόμενο θέμα

Προσθήκη σχολίου

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman